2777
2789
عنوان

قهر با همسر

211 بازدید | 22 پست

از شب یلدا با همسرم حرف نمی‌زنم یعنی جفتمونم مقصریم البته از نظر من اون مقصره باهم بحث کردیم الآنم بخاطرع دخترم مثلا میگم ببریمش دکتر یا زنگ میزنه حالشو می‌پرسه در همین حد حرف می‌زنیم نه اون پیش قدم میشه نه من غرورم اجازه میده ولی دارم غمباد میگیرم دخترمم سرما خورده از طرفی اون میاد می‌ره اتاق منو دختر همش تو پذیرایی هستیم دارم می‌ترکم واقعا.

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بابت این قضیه متاثر شدم 

قبلا هم همچین چیزی پیش اومده بود؟

به این نقطه رسیدم که زندگی هر جور بهش نگاه کنی میگذره و چه خوب بتونیم مثبت ببینم ، یعنی مجبوریم 

وضعیت منه توجهتو ازش بگیر سرت تو کار خودت باشه اونوقت ببین چقدر راحت میشی 

ما هم بحثمون شده این اولین باره که محلش نمیدم انگار وجود خارجی نداره همه کارهامو خودم انجام میدم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خیلی بابت این قضیه متاثر شدم قبلا هم همچین چیزی پیش اومده بود؟

خیییلی قبلاً ها مثلا یه سال پیش اونم من دلم طاقت نمی‌آورد زودی میرفتیم پیشش ولی اینسری میگم بزار ببینم خودش تا کی قهره اونم میبینم ک انکار ن انگار حالا حالا ها فک نکنم بیاد سمتم

عزیزم من توو یه سالی که با نامزدم هستیم (عملا هر روز پیش همیم) یکبار هم قهر نکردیم. تفاوت نظر قطعا هست ولی قهر و حرف نزدن بدترین بدترین چیز ممکنه

هر دو تا ادم رندومی رو توو جهان بذاری زیر یه سقف تفاوت نظر و اختلاف دارن و طبیعیه. تنها راهش گفت و گو و معاشرت سالمه

غرور و این چیزا رو بنداز دور اینا برای بچه‌های ۱۵ ساله‌ست

باید مثل دو تا ادم بالغ بشینین با هم صحبت کنین از احساستون بگین، حس هم دیگه رو درک کنین، و موضوع رو از نقطه نظر همدیگه ببینین

به نتیجه برسین که چه چیزایی رو باید تغییر بدین که بار دیگه این اتفاق نیفته

به همین سادگی. به مرور زمان شدت و تکرر دعوا هم کم میشه

Communication is the key

گفت و گو کلید همه مشاجره‌هاست

عزیزم من توو یه سالی که با نامزدم هستیم (عملا هر روز پیش همیم) یکبار هم قهر نکردیم. تفاوت نظر قطعا ه ...

همیشه همینجوری بوده ولی اینسری نمی‌دونم چمون شد انکارچشممون زدن یجوری بحث کردیم دیه نه اون میاد سمتم منم میگم ولش کن نمیرم سمتش ولی واقعا سخته