2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام

من

پشت کنکور دکترا هستم

ریتالین خوردم، جواب نداد

نوروفیدبک انجام دادم، عالی بود

پشت گوش اندازم بیشتر و هیجانی. عجیییییب هیجانی ام

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سلاممنپشت کنکور دکترا هستمریتالین خوردم، جواب ندادنوروفیدبک انجام دادم، عالی بودپشت گوش اندازم بیشتر ...

همه علائمت رو کامل میگی ؟

توی یادگیری ام مشکل داری ؟ 

من مثلا ی چیزی رو ۱۰ بار میخونم باز حفظ نمیشم و خیلی حواس پرتم همه چی تمرکزمو به هم میریزه منم مبتلام ؟

سلاممنپشت کنکور دکترا هستمریتالین خوردم، جواب ندادنوروفیدبک انجام دادم، عالی بودپشت گوش اندازم بیشتر ...

نوروفیدبک چطوریه ؟ الان کامل خوب شدی ؟ یادگیریت  چی بهتر شده ؟ 

دکترت کی بوده ؟ غیر حضوری ام ویزیت میکنه ؟

نوروفیدبک چطوریه ؟ الان کامل خوب شدی ؟ یادگیریت چی بهتر شده ؟ دکترت کی بوده ؟ غیر حضوری ام ویزیت می ...

منم استرسی ام و عدم تمرکز دارم، کتاب « باشگاه مغز» رو حل میکنم، رنگ آمیزی بزرگسالان انجام میدم و خودم رو تشویق به نشستن و انجام کارهای کوچیک و با تمرکز میکنم. بخاطر استرس و اضطراب و وسواس فکری، منم یه مبحث زو یکماه میخوندم و هنوزم گاهی این کار رو میکنم ولی با تکنیک‌هایی که دکتر پرمهر، مرکز روانشناختی پایا، رشت، به من دادن، نوروفیدبک برام انجام دادن و‌ کتاب رو به من معرفی کردن، اوضاع خیلی بهتر شده، به حالتی که من پارسال کنکور رو قبول شدم، حالا مصاحبه پذیرفته نشدم.

فیدبک رو باید حدی بگیرین ‌بالای ۲۵-۲۰ جلسه برید. تو اینترنت بزنید، براتون میاره که چی هست، به بعضی ها هم دارو میسازه. من طولانی مدت ریتالین درسته خوردم، یکباره هم گذاشتم کنار. برای من هیچ تاثیری نداشت 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
پیش روانپزشک هم می‌رفتید؟

من اول رفتم به مرکز روانشناسی یه مشاوره گرفتم، علائمم و مشکلم رو گفتم، نوار مغز ازم‌ گرفتن و نقشه مغزی، تشخیص ای دی اچ دی و درصد اضطراب بالا رو دادن و فیدبک آغاز شد.

پیش روانپزشک هم می‌رفتید؟

اگر لازم میدونستن میرفتم، چون میخواستم مشکلم حل بشه