2777
2789
عنوان

سرفه های شدید

181 بازدید | 29 پست

دوستان دخترم ۶سالشه وحشتناک سرفه می‌کنه دماش هم ۳۷ونیم هست بنظرتون تب داره الان؟واینکه دکتر براش کتوتیفن واموکسی سیلین۴۰۰داده الان دوروزه میدم بهش یعنی دوباره باید ببرمش یه دکتر دیه؟؟؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بخور سرد بگیر

اپی نفرین بریز توش

هر شش ساعت فقط ی ربع روشن کن

من دارو نمیدم اصلا فقط همین بخور

و جوشانده پونه میریزم رو عسلو ابلیمو روزی سه استکان پ مایعات و میوه فراوان میدم

چندساله بچه هارو دکتر نبردم داروهم ندادم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نبش زیاد نیس ولی حواست بش باشه همش چک کنی داروهایی ک داده رو مصرف کنه دوره اش باید بگذره نگران نباش ...

الان۵روزه هنوز کامل تبش قطع نشده ها عجب ویروسیه این بنده خدا آنقدر سرفه می‌کنه 

می‌دونم گلم کاری نمیشه کرد فقط باید دوره اش بگذره سوپ مرغ درست کن بش بده مقوی براش فردا برو داروخونه بگو بر سرفه بچه چی خوبه خودشون بهت شربت میدن هرچیز گیاهی ب بچه نده فقط خطر داره تحت نظر دکتر اطفال داروهای بخوره خوب میشه

سوپ ک اصلا لب نمیزنه مایعاتم فقط آب دیه خیلی اسرار کنم آب پرتقال

بی میلیش بخاطر مریضیه چاره چیه باید صبر کنی مرغ خالی بپز بش بده غذای سبک سیب‌زمینی پخته فقط غذا چرب نباشه خوبه

یه چیزی بهت میگم حتماااا امتحانش کن . حتمااا 

و بعد اگه میشه منو دعا کن رها شم خلاص شم از این زندگیییییی . یه نگاه به تاپیکام بندازی میفهمی چقد مضطرررم ، برا سلامتی و خوشبختیم و عاقبتبخیری و همه چییییی 🥺😭

میوه ی سیب رو بپز بهش بده بخوره . مثل کمپوت. یعنی سیبها رو بریز توی آبجوش تا نرم بشن. برااینکه بدمزه نشه یکی دو قاشق شکر هم خاستی بنداز ، نه ببشتر . آب سیب رو هم درنهایت بهش بده بخوره . تا چتد روز روزی چندتا بهش بده ... ببین چطور خوب میشه .... به امید خدا

یه چیزی بهت میگم حتماااا امتحانش کن . حتمااا و بعد اگه میشه منو دعا کن رها شم خلاص شم از این زندگییی ...

بخدا همین کارو کردم تو بگو یدونه خورد ببینه چیه منم به زور ریختم دهنش کلی بالا اورد

دقیقا بچه منم همینه امروز برا بار سوم دکتر بردم دوز داروهاشو بیشتر کرد الانم تبش بیشتر شد شیاف گذاشتم خدایی خیلی سخته 

دقیقا بچه منم همینه امروز برا بار سوم دکتر بردم دوز داروهاشو بیشتر کرد الانم تبش بیشتر شد شیاف گذاشت ...

دختر منم الان دمای بدنش ۳۷ونیم هست

این گوش و گلوش عفونت کرده یهو میبینی سر و گردن و شکمش داغه یکساعت دیگه نوبت پروفن موندم چطور بهش بدم

شیاف دیکلوفناک کذاشتی؟