2777
2789
وایی عزیزممم (((((((((((((:من وشما کاااااااااااااااااامل تفاوت داریم پسسس چون من اصلااا لب نمیزنم و ...

اصلا عاشق بوی دنبه ام، جیگر که کباب میکنم، لابه لای سیخ دنبه هم میزنم، پخته نپخته فوری چند تا میخورم 🤣🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا عاشق بوی دنبه ام، جیگر که کباب میکنم، لابه لای سیخ دنبه هم میزنم، پخته نپخته فوری چند تا میخورم ...

با عرض پوزشش حالم بدد شد

اخه چطوریی میخورییییی)))):

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

کله پاچه

سیرابی

سوشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شوهرت راس میگه از نظر من 🤭

شوهر من خیلی بدغذاست از ۷۰ درصد غذاها بدش میاد ...تازه میگن الان خوب شده تو بچگی بدتر بوده هیچی نمیخورده فقط نون پنیر میخورده 😂الانم غذایی نخواد اصلا غر نمیزنه اروم میره نون پنیرش رو میخوره 😂

حالا برعکس من از پنیر متنفرم حتی ظرفش رو چندشم میشه بشورم یا بوش بهم میخوره بدم میاد 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
سیرابی رو خدایی دوس ندارم هیچ جورهولی کله پاچه😋

هر دو رو دوست دارم خیلی خوشمزه هم میپزم 

تو کله پاچه عاشق زبانم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
با عرض پوزشش حالم بدد شداخه چطوریی میخورییییی)))):

بدخوراکترین آدم روی زمینم ها، اما اینجا هرچی اسم بردی عاشق همونام، انواع کباب دل، جیگر، دنبه ماهی گوشت مرغ و انواع آشها، همینا رو عاشقم 

نظرتون راجع به پای مرع چیه بچه ها؟؟من اونم دوس دارم 😅🤤

اجازه دارم حالم بد شه؟؟

ایییییییییی

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

تخم مرغ آب پز هم متنفرم نمیدونم چجوری بعضیا خالی میخورن خیلی بو‌ میده😬😬

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕