2777
2789
عنوان

ولی قدیم همچی یجوره دیگه قشنگ بود

146 بازدید | 22 پست

با اینکه سختی هاشون بیشتر بود، امکاناتشون کمتر، ولی دل هاشون بهم نزدیک تر بود و‌خوش تر❤️

شب‌های بمباران موشکی تهران، ۱۳۶۶

اون زمان‌ها که هنوز خبری از موبایل و اینستاگرام نبود،

مردم عکس‌هاشون رو تو مهمونی‌ها به اشتراک میذاشتن.

وسط مهمونی‌ها و دورهمی‌ها یه نفر با افتخار آلبوم رو دست می‌گرفت و وسط مجلس باز میکرد و ده نفر پشت سرش از سر و کله هم بالا میرفتن که بتونن عکس‌ها رو ببینن و با دیدن هر عکس کلی خاطره تعریف میشد.

وقتی هم مهمونی تموم میشد و صاحب خونه آلبوم رو میخواست بذاره داخل کمد یک دوره دیگه چک میکرد که عکسی کم نشده باشه، ولی همیشه یه نفر تو فامیل بود که تخصصش کش رفتن عکس از داخل آلبوم بود😅

@iranian_emperiall

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما ناخودآگاه اتفاقت خوب گذشته رو به یاد میاریم و اتفاقات ناگوار رو به خاطر نمی سپاریم (اکثرا‌) 

به همین دلیل همیشه معتقدیم قدیما بهتر بوده و بیشتر خوش می‌گذشته

آقای دکتر حاجی زاده در اینستاگرام هم یک پست با همین محتوا دارن که برای خود من بشدت مفید بود

بنظرم ببینیدش. 

:)..

یکی از چیزایی که خیلی از اون دوره خوشم میاد دسته جمعی زندگی کردن آدما بود

یه خونه بزرگ با کلی بچه 

یا عروس و داماد هایی که با خانواده هاشون زندگی می‌کردن

درسته سختی های خاص خودش رو داشت

ولی احساس می‌کنم از تنهایی این نسل سخت تر نبوده

من واقعا نگران پیری خودمم