2777
2789
عنوان

اکسم برگشته چطور تلافی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 33 پست
یکیش هم باشه کافیهاما نکته اینجاس کنارش باشی پیشش تو اوج عشق و گل و بلبل بعد ببینه داری با یه پسر دی ...

اتفاقا سرشب گفت یه ده دقیقه بیا بیرون ببینمت قبول نکردم نمیدونستم چکار کنم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
مرسی گلم میدونم میسوزه ها ولی واجبه

قربونت راستش نمیدونم باهات چیکار کرده اما میدونم چقدر قلبت ناراحت و خشمگینه ک میخوای با اینکار اروم بگیره 

من وقتی این راهکارو  انجام دادم واقعا مجدد وارد رابطه شده بودم 

اکسم اونروز به حدی از من بدش اومد ک گفت من دیگ شمارتم پاک میکنم و هیچوقت زنگت نمیزنم کسی ک هر به چن ماه میومد زنگ میزد یا پیام میداد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول کن برین تو رابطه ادای عاشق پیشه هارو در بیار باهاش همراهی کن بزار وابستت بشه دوباره بعد یه استوری بزار یه پیج فیک پسر بزن یا اگ از قبل داری بهتره استوری عاشقونه بزار اون پیجو تگ کن یا تو اون پیج عاشقونه بزار خودتو تگ کن بعد اد استوری بزن تو پیج اصلیت بعد فقط برای اکست بزار استوریو بعد که دید یا ریپ زد سریع پاک کن و انکار کن  و زیاد اهمیت نده بیخیال رفتار کن اگ به اون پیج درخواست داد بلاک کن 

بعدم یه دعوای الکی راه بنداز بگو اره خیانت کردم چون بهتر و سرتر از تو بود اشغال بی لیاقتی مث تورو میخام چیکار؟

تو فقط سرگرمی بودی دیگم مزاحم من نشو بعدم بلاک

کاری که خودمم کردم حقش بود بعد دوسال رابطه ترکم کرد منی که با همه بد بختیاش ساختم منم اینجوری تلافی کردم دلم خنک شد الان چند ساله هر چندماه یبار زنگ میزنه گریه میکنه میگه قدرت و ندونستم فلان اینا😂

ولی من الان واقعا تو رابطم همین بیشتر میسوزونتش

قبول کن برین تو رابطه ادای عاشق پیشه هارو در بیار باهاش همراهی کن بزار وابستت بشه دوباره بعد یه استو ...

انگار هروقت دلشون خواست راحت میتونن برگردن مثل اینکه هیچ اتفاقی نیفتاده 

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

سلام...بعضی از کاربرا پیشنهاد های عجیبی دادن ..وانمود ب خیانت..

من کاربراقام شایدم راحتتر بتونم درک کنم یا شاید بخاطر اختلاف سنی نطرات دوستان رو قبول نداشته باشم...

ولی بهترین و منطقی ترین کاری ک میتونید انجام بدین رد کردن ایشونه 

با نقش بازی کردن و ابراز خیانت فقط خودتون رو زیر سوال میبرید و از طرفی فرصتی میسازی تا طرف بگه شما شخصیت و روان درستی ندارید و برچسب خائن و پست بودن و عجول بودت بهتون بزنه

لطفا اگاهانه و منطقی برخورد کنید شما با پس زدنش ب قددرکافی انتقام لازمه رو میگیرید.سعادتمندباشید.

من باشم هیچکدوم از اینکارا رو نمیکنم فقط نادیده میگیرمش و خیلی راحت خودمو ازش میگیرم ردش میکنم  نمیشه اعتماد کرد شاید طرف خر بود یه بلایی سرم اورد عقده ای باشه بخواد تلافی کنه یا ارزش خودمو بیارم پایین که دارم خیانت میکنم یا چیزای دیگه بیخیال محل سگ بهش نده و ردش کن 

سلام...بعضی از کاربرا پیشنهاد های عجیبی دادن ..وانمود ب خیانت..من کاربراقام شایدم راحتتر بتونم درک ک ...

دقیقا چون کاربراقا هستین ابدا نمیتونین احساساتشو درک کنید و همیشه تلافی کردن تو هررررر مسئله ای در تمام موقعیت ها و درتمام تاریخ روح روان ادمو اروم میکنه

گذشت و بخشش، ندید گرفتن و رد کردن  برای ادمای اشغال و لجن ادمو اروم نمیکنه 

درضمن هیچ اهمیتی نداره ادم از یه پسر عوضی برچسب خائن بخوره چون اولا واقعیت نداره دوما طرف چ پخی هست ک بخواد برچسب زدن یا نزدنش مهم باشه

واقعا روح و ذهنم کلی ضربه دید ۲۸ ساله

اروم باش دختر 

زمان و اتفاقات اینده اروم اروم زخماتو خوب میکنه من فک کنم بعد سه سال حالم خوب شد بعدش با پارتنرم اشنا شدم و کمی زخمام کمرنگ تر شد اما شاید چن ماه یکبار گاهی شبا خیلی درد میکشم ن این ک دوسش داشته باشم درد ضربه ای ک خوردم

دقیقا چون کاربراقا هستین ابدا نمیتونین احساساتشو درک کنید و همیشه تلافی کردن تو هررررر مسئله ای در ت ...

چقد ملتهبی

اگه زخم هاتون اینقد عمیقه وارد رابطه نشید 

یک نمونش اینه ک تصور میکنید همه نث هم هستن و شما میتونی باهر ادبیاتی حرف بزنی

برای احترام ب روح خودت هم ک شده وارد روابط ریسکی نشو 

من نمیدونم چن سال داری و چه اتعاقاتی رو تجربه کردی ولی هرحا هستی شاد باشی و ادما بسته ب تحربه هاشون تصمیم میگیرن و هر فرد تحربیات و تصمیمات متفاوتی داره

من ب شحصه عقلانی نمیبینم یکی خودزنی کنه و با شرافتش بازی کنه و ب دروغ و بی احترامی از خودش ی خائن بسازه شاید تو با اینکار روحت اروم میشه ولی من عزت نفسم خورد میشع.بهرحال هرفردی متفاوته شما هرکاری ک باعث ارامشته انجام بده.شادباشی