2777
2789
عنوان

به زنان مستقل و شاغل افتخار میکنم و حسرت میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 89 پست
ممنون از فاز مثبتی که دادی خیلی این روزا بهش نیاز دارم که راحت تر تصمیم بگیرم

عزیزمی

چندتا نکته بگم

وقتی میری سر کار اوایل چندماه اول خیلی ریتم زندگی بهم میخوره باید کم نیاری

ولی بعد روی روال میافته

اما هر روز که پیشرفت میکنی

در لباس اداری وکم کم دور بریا احترام بیشتری برات قائل میشن

کم کم اسم ورسم میاد دنبال اسمت ناخوداگاه روی همه چیزت تاثیر میزاره

اما اینم بدونید که بیرون از خونه فضا خیلی بازه

برای هر گونه ارتباط ورفتار و...ومتاسفانه هر روز بدتر هم میشه

ولی برای شخصی که چارچوب داره هیچاتفاقی نمیافته

براتون ارزوی موفقیت میکنم🌹

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
دوتاشون کلاس هفتم و دوم یکی ۳ ساله همسرم هم خیلی همراه و کمکه شغلش هیات علمی یه دانشگاه دولتی نمی‌دو ...

میتونید برای صرفا تجربه حدود ۴ تا ۶ ماه برید. اگر پسندیدید ادامه بدید اگر نه بیاید بیرون و به روال سابق برگردید...

حقوق ثابت هیئت علمی هم حوالی ۳۰ تومن عه 

شهرستان ها هم از تهران بیشتر حقوق میگیرن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا روح و جسمم نابود شده

گاهی وقتا فکر میکنم این نسخه عمومی که برای همه خانما پیچیده شد که اگه تحصیل کردین حتماً سر کار برین فریب بوده،

میشه یه مادر تحصیلکرده خانه دار شاد بود کلاسهای بیرون رفت اجتماعی بود لزوماً تحصیل نباید مساوی کار باشه

حالا ملت عزیز ما از اونور بوم افتادن میگن شرایط شغلی برای همه وجود نداره پس نباید سراغ تحصیل رفت تو سن کم با سواد پایین ازدواج میکنن نتیجه ش تو تربیت فرزند و زنجیره های اجتماع مشخص شده که ماشاءالله چه جامعه خوبی شده😂

هیات علمی دانشگاه

ببخشید همون اول بهتون گفتن بیا هیئت علمی شو؟! 

والا تا جایی ک میدونم هیچ دانشگاه دولتی استخدام رسمی نمیکنه اولش... با پست داک و حق التدریسی شروع میکنن و کم‌کم بالا میرن!!!!

من از مسقل شدن بدم میاد شوهر می‌خوام

شوهر که فقط عشق و حال و خوش گذرونی نیس کلی دردسر داره مسئولیت داره درگیری داره

همون شوهرم تا جایی کم بیاره و دعوا کنین هرچی خرج کرده میزنه تو سرت فک نکن تو شوهر کردن بهشته خوب نباشه اگه شوهرت زندگیت زهر میشه صد بار حسرت مستقل بودن رو میخوری

بنظرم سخت نیست ویخت نمیشه براتوناین کار روابط بالایی به دنبالش دارهاتفاقات خوبی دونه دونه سرراهتون ق ...

کی میگه کار دانشگاهی سخت نیست؟

البته رشته ای ک من خوندم صرفا تئوری نبود و کار عملی (آزمایشگاه) هم داره. یه استاد باید هم بره سرکلاس درس بده و از نظر علمی هر روز خودش رو به روز کنه. هم مقاله بده ک بتونه جایگاهش رو حفظ کنه. گرنت گرفتن و مقاله دادن هم راحت نیست. حتی اگر سالی یه دانشجوی ارشد بگیری، باید حواست ب پلجریزم دانشجوت باشه. حواست ب داده ها و آنالیز داده ها باشه. متن مقاله رو چک کنی، مواد آزمایشگاهی خوب تهیه کنی و هزار چیز دیگه. یه کار تمام وقته خدایی... و کلی کار سیستمی داری حتی اگر تو حیطه علوم انسانی باشی...

دوتاشون کلاس هفتم و دوم یکی ۳ ساله همسرم هم خیلی همراه و کمکه شغلش هیات علمی یه دانشگاه دولتی نمی‌دو ...

حتما برو كار شيرين و خوبي هست ساعت كاريتم جوزيه ك ميتوني پيش خونوادت باشي ظهر و شب

ببخشید همون اول بهتون گفتن بیا هیئت علمی شو؟! والا تا جایی ک میدونم هیچ دانشگاه دولتی استخدام رسمی ن ...

نه اینطوری که نیست 

فراخوان جذب شرکت کردم مصاحبه ها رو قبول شدم الآنم بقیه مراحلش در حال انجامه

هیچ جا اولش استخدام رسمی نیست پنج سال پیمانی و آزمایشی و از اینا

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
کی میگه کار دانشگاهی سخت نیست؟البته رشته ای ک من خوندم صرفا تئوری نبود و کار عملی (آزمایشگاه) هم دار ...

کار دانشگاهی رو نگفتم عزیزم

اینکه با وجود بچه وشرایط زندگیشون میهوان برن سر کار رو گفتم

چون دقیقا در همین شرایط وسر همین کار هستم

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
مگه میخوایم با بدن کار کنیم😂با زور بدن ک نیست بیشتر کارا همینجوریه

چون شاغل نیستی اینجوری میگی ماه دوم کار متوجه میشی چی گفتم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂