2777
2789
عنوان

به زنان مستقل و شاغل افتخار میکنم و حسرت میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 89 پست
زنان مستقل کشورت دلشون میخواد به یکی تکیه کنن

ببین من بعید میدونم حتی یک کدومشون حاضر باشن شعلشونو دائمی کنار بزارن

شاید مقطعی خسته بشن

مگر شغلهایی مثل کارگری 

وگرنه کسی که در اجتماع جایگاهی داره بعیده حاضر باشه اون رو از دست بده

تکیه گاه هم صرفا مالی نیست

بیشتر خانمها از نظر عاطفی دلشون تکیه گاه وحامی میخواد

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

من هردوشو تجربه کردم ولی خانه داری بهتره امروز فک مبکردم اگه مثل قبل شاغل بودم با این هوای آلوده چجوری میرفتم سرکار؟ مدرسه بچه ام تعطیل باید دنبال یکی بودم بچه رو نگه داره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من همونم که با حرفم فکرتون رفت سمت شهرم ، لطفا اسم شهری که حدس زدید رو نیارید فقط بگید درست بو ...

من حدسم شهر دختره بود امیدوارم شماهم گرفته باشین کدوم شهرو میگم😅

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من هردوشو تجربه کردم ولی خانه داری بهتره امروز فک مبکردم اگه مثل قبل شاغل بودم با این هوای آلوده چجو ...

جدا خانه داری بهتر از شغله؟ 

شغلتون چی بود قبلا؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
کسایی که تجربه هر دو رو داشتن هم خانه داری هم شاغل بودن میشه کمکم کنید؟ من یه شرایط شغلی بسیار عالی ...

من هردوشو تجربه دارم

وصد درصد شاغل بودن انتخابمه

دوتاهم بچه دارم

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
کسایی که تجربه هر دو رو داشتن هم خانه داری هم شاغل بودن میشه کمکم کنید؟ من یه شرایط شغلی بسیار عالی ...

با توجه به شرایط خودتون باید تصمیم بگیرید تجربه ای که ما داشتیم حتما با شما متفاوته همچیو‌ بسنجین 

خانومای خونه دار لطفا موضع نگیریدا ولی کار خونه زیاد نیست اصلا آدم اذیت نمیشه من روزی نهایتا ی ساعت خونه رو تمیز میکنم همه جا برق میزنه میشه با این ابزار های جدیدم کار خودتو راحتتر کنی جاروبرقی رباتیک و ظرفشویی و پلوپز و آخه ی دستمال کشی و آشپزی میمونه فقط و ی بخارشو که ماهی دوماهی یبار میکشم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

من حتی از بابامم پول گرفتن سختمهدیروز رفتیم بیرون غذا بخوریم. بار ۶م توو هفته بود بعد نامزدم یکم ساک ...

من اینکارومیکنم بازم غرپول وهزینه رومیزنه تازه کلا میریزم به کارتش همون پول رو

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 

نمیدونم مادر من ی مدت به میل خودش شاغل شد اوضاع خیلی پیچیده بود من خودم وقت نمیکردم کمک حالش باشم تو کارای خونه برادر کوچیکمم مدام بهانه می‌گرفت و تو مهد ناسازگاری می‌کرد کلا جالب نبود مادرم انگار برا مدیریت خونه ساخته شده بود 

والا از هیچ بابامو به بهترین خونه و ماشین...رسوند چون مدیریت دخل و خرج فوق‌العاده ای داره البته این سالها هم پس انداز کرده و ملک به نامشه پس کم از خانم شاغل نداره

ولی خود من زیاد با خانه داری کنار نمیام ترجیحم به شاغل بودنه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

با توجه به شرایط خودتون باید تصمیم بگیرید تجربه ای که ما داشتیم حتما با شما متفاوته همچیو‌ بسنجین خا ...

من همسرم خیلی حمایتگره خیلی کمک می‌کنه تو همه چی 

من فقط میترسم شاغل شم ازادی مو از دست بدم سخت باشه پشیمون شم 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏