2777
2789

اولیش مادرم که شاغله و چقدر پر انرژی است و چقدر خوب مدیریت می‌کنه همه چیزو و با داشتن درآمد چقدر قوی است تا حالا ندیدم منت پدرمو بخره به جون تا پول بگیره 

و بقیه خانم ها 

که صبح زود میرن سرکار شاغلن 

پول خودشونو دارن و قوی هستن 

هر چقدر هم بگیم شوهر وظیفه اش است اما ممکنه ورشکست بشه ممکنه خدایی نکرده فوت کنه خیانت کنه 

و هزار جور منت میزاره تا پول بده البته نه همه 

یه شب دعوام با شوهرم بالا گرفت و سیلی زد بهم و صورتم کبود شده بود

میخواستم برم شکایت کنم ولی دیدم پول ندارم 

چقدر ضعیف و بدبخت به نظر اومدم اون لحظه 

کاش افسردگی من خوب میشد و منم میرفتم سرکار 

اینجا به خانم های مستقل میگن حمال و به خانم های خانه دار کلفت

سازگاری ندارن دو طرف😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی به شرایط زندگی خود آدم داره من آدم خونه موندن نیستم ترجیح میدم خونه فقط خوابگاهم باشه ولی خیلیا با خونه داری حالشون بهتره 

ولی مستقل شدن بنظرم بزرگترین لطفیه که در حق خودم کردم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

من حتی از بابامم پول گرفتن سختمه

دیروز رفتیم بیرون غذا بخوریم. بار ۶م توو هفته بود بعد نامزدم یکم ساکت بود هی شوخی خنده کردم بعد گفتم چرا ساکتی ناراحتی غذای بیرون میخوریم؟ بعد گفت اره من دوست ندارم خیلی غذای رستوران بخورم خیلی پول الکی خرج میشه

همونجا گوشیمو در اوردم پول وعده‌هامو براش زدم گفتم دیگه سر من منت نذاریا. الان فقط غصه پول غذای خودتو بخور

بعد کلی عذرخواهی کرد گفت من منظورم پولش نبوده فرق نمیکنه من خرج کنم یا تو، غذای رستوران حروم کردنه. ولی من در همین حدم بهم بر میخوره نباید میگفت 

حس استقلال خوبه 

ولی

خسته میشی زنا خیلی خسته میشن از کار بدن زن و مرد فرق داره بدن مرد برای کار ولی زن نه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

کسایی که تجربه هر دو رو داشتن هم خانه داری هم شاغل بودن 

میشه کمکم کنید؟ 

من یه شرایط شغلی بسیار عالی با جایگاه اجتماعی خوب و درآمد نسبتا خوب و رشد شخصی خوب پیش اومده 

مردم میترسم قبول کنم و راحتی زندگی آزادم رو از دست بدم گرفتار بشم 

نمی‌دونم خوبه شاغل شدم یا همین خانه داری راحتتره؟ بچه هم دارم به اونا هم فکر میکنم که نکنه براشون کم بذارم با شاغل شدن

از نظر مالی مشکلی ندارم یعنی نیاز مبرم به حقوقش ندارم 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏