2777
2789

اگه مشکلی نباشه و بارداریه نرمالی داشته باشیم.ماهی چن بار ویزیت میشید.؟میخاستم اگه قسمت باشه تحت ظر دکتر شهر اطراف بشم.شهرمون کوچیکه و دکتر خوبی نداره زیاد میخاستم ببینم زیاد میرید دکتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوایل هر ماه یه بار ولی آخراش گفت هر دو هفته من نرفتم از اول زیر نظر متخصص زنان باشی بهتره ،چون ممکنه برای زایمان آدم مشکل پیش بیاد دکتر خود آدم میتونه برای سز نامه بده وگرنه ماما آخرش معرفی میکنه متخصص زیر میزی میگیرن برای من پیش اومد

از شهرای اذربایجان

شرمنده اونجا دکتر نمیشناسم ولی منم چون سه ماهه زایمان کردم پدر منو در آوردن ،چون طبیعی نمیتونستم به دنیا بیارم با بدبختی یه دکتر متخصص پیدا کردم که زیر میزی نگرفت، نانه طبیعی زد ولی با آمپول فشار هم دردام نیومد آخر سز اجباری شدم،از اول فقط متخصص زنان برو یا از ماه ۶ به بعد 

شرمنده اونجا دکتر نمیشناسم ولی منم چون سه ماهه زایمان کردم پدر منو در آوردن ،چون طبیعی نمیتونستم به ...

از قبل اقدام میخام برم فقط نمیدونم میتونم راحت برم شهر دیگه یا نه

از قبل اقدام میخام برم فقط نمیدونم میتونم راحت برم شهر دیگه یا نه

اگه ماما تو شهرتون هست برو همونجا ولی از ماه ۶ بارداری مثلا آزمایشات و ببر زیر نظر متخصص هن باشی و عنوان کن راهت دوره نمیتونی مثلا هر دو هفته بری ،پیش مامای شهرتون هم برو ،ماما رو میتونی از اول بری همون قبل اقدامت

تا ماه هفت ماهی یکبار

ماه هشت هردوهفته یبار

ماه نه هفته ای یبار باید ویزیت شی

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
اگه ماما تو شهرتون هست برو همونجا ولی از ماه ۶ بارداری مثلا آزمایشات و ببر زیر نظر متخصص هن باشی و ع ...

تنها دلیل اینکه اینا رو گفتم فقط بخاطر همون مسئله که ممکنه پیش بیاد و هزینه هاتون دو برابر نشه ،چون اگه من اینو جایی بگم میگن نداری بچه نزار ولی انصاف نیست کاری که دکتر وظیفه اش هست انجام بده بابت اون ۴۰م پول زیر میزی بگیره