2777
2789
من از این عصبی میشم که میدونم همه خوانواده مامانم نشسته بودن پا بدبختی من حالا کاملا خوشحال میشن که ...

خواهر من خوشحال شن به گو. زت ازین واضح تر بگم 

بذار انقد گوه خوری تو رو بکنن تا سیر شن 

ببین بیست سالته سنی نداری نذار کل عمرت زجر بکشی که نخواستی دهن کثیف یه عده اشغال باز نشه فک میکنی همینجوری چیزی نمیگن؟به‌والله که میگن الانم تا بشینن کنار هم میگن دختر فلانی رو دیدی از ترسش پای یه روانی وایساده معلوم چیکار کرده که میترسه 

چجوری بگم بهت حرف یه مشت خاله زنک شیطون صفت واست مهم نباشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخیال بابا عصابتو خراب نکن ما مسئول زندگی دیگران نیستیم که تا حد امکان بهترین راهو براش گفتیم دیگه ...

الهی عقلش بکار بیفته اخه سنی نداره بچه بوده ازدواج‌کرده کجان این قانونگذارای ما جلوی این کودک همسری و بچه ازاری رو بگیرن اخه 

خواهر من خوشحال شن به گو. زت ازین واضح تر بگم بذار انقد گوه خوری تو رو بکنن تا سیر شن ببین بیست سالت ...

راست میگی اینا همیشه درحال زر زر کردنن 

اخه ما برنامه عروسی ریخته بودیم و جهیزیه رو خوبه نرفتیم بگیریم 

دیگه تصمیمو گرفتم مرسی از همه واقعا خودم میدونسم میدونم فقط سختم بود قیول کردنش لطفا یکوچولو دعا کنی ...

سخت ترین بخش برای جدایی قبول کردنش هست همیشه

ولی میگذره نگران نباش من خودمم جدا شدم البته ازدواج نبود رابطه دوستی بود ولی طولانی مدت بود چند سال...

شیش ماه طول کشید تا قبول کنم بدترین قسمت قبول کردنه

سرتو گرم زندگیت کن بزار یادت بره و فراموش کنی ببین این ادم هیچیش نمیشه مطمئن باش

اکس منم هر سری بهم میگفت خودم میکشم الانم هر چند ماه یبار مزاحم میشه میگه خودمو میکشم من میگم چهار سال منتظرم هنوز زنده ای😂میگه ن ایندفه فرق داره این دفه واقعا انجامش میدم🤦🏻‍♀️

این قبیل ادمای روانی دور بر ادم نباشن خیلی بهتره آدم اینو بعد چند وقت جدایی بهتر درک میکنه 

حالا بعدا با خودت میگی من چرا با این آدم بودم و صد برابر ازون بهتر میاد سر راهت 

امیدوارم هرچه سریع تر به اون چیزی که به صلاحته برسی بازم میگم با احساس نه با عقل و منطق تصمیم بگیر بحث یک عمر زندگیه موفق باشی ❤️

دیگه تصمیمو گرفتم مرسی از همه واقعا خودم میدونسم میدونم فقط سختم بود قیول کردنش لطفا یکوچولو دعا کنی ...

فقط تو دادگاه بگو هر مشکلی برای من وخوانوادم پیش بیاد من یقه این انتر رو میگیرم حتی کتبی هم ذکر کنین هیچ غلطی نمیتونه کنه 

الهی عقلش بکار بیفته اخه سنی نداره بچه بوده ازدواج‌کرده کجان این قانونگذارای ما جلوی این کودک همسری ...

عاقل شدن یا بودن ربطی به سن نداره که من ازین خانوم ۲ سال کوچیکترم

ولی اصلا نمیتونم قبول کنم همچین چیزی رو واقعا با عقل جوووور در نمیاد عشق و کتک تو یه قابب کاملا متضاد هم هستن😑

من هنوزم نظرم اینه سر چشمه اصلی این وابستگی از بی مهری کردن پدر مادره بخدا کاش این پدر مادرا بیشتر بچه هاشونو دوست داشته باشن حداقل نشونش بدن 

مخصوصا بچه ی دختر که عقلش به گوششه و هرچی حرفای محبت آمیز بشنوه از کسی وابسته تر و علاقه مند تر میشه بهش😕

سخت ترین بخش برای جدایی قبول کردنش هست همیشهولی میگذره نگران نباش من خودمم جدا شدم البته ازدواج نبود ...

مرسی خیلی خوب شد امشب اومدم اینجا خیلی کمک کردید

میدونم هنوز بچم هنوز درست نمیتونم تصمیم بگیرم وگرنه زودتر تموم کرده بودم نه حالا که از لحاظ روحی و اعصابی داغونم 

ایشالا کارم ب خوبی تموم بشه اتفاقی این وسط نیوفته من نگران بقیم که یموقع بخاطر من طوری بشه وگرنه درسته میخامش دوسش دارم با اینکه خیلی عذاب داده بهم ولی میدونم که دیگه خودمم سیر شدم ازش دیگه نمیتونم تحمل کنم

😭😭

خوب دختر خوب خبر جوابی که دادی رو همینجا بده چون حیلی از دستت حرص خوردم و سردرد شدم انشالله بهترین تصمیم رو میگیری و دراداوه زندگیت شادیه که به قلب تو خانوادت سرازیر میشه دلم میخاد عوض همه سختیاتو با یه زندگی خوب از خدا جایزه بگیری مثل خودم. ❤️❤️خودتو دوست داشته باش حرف مردم هیچوقت برات مهم نباشه در دروازه بسته میشه ولی دهن مردم نه 

فقط تو دادگاه بگو هر مشکلی برای من وخوانوادم پیش بیاد من یقه این انتر رو میگیرم حتی کتبی هم ذکر کنین ...

بابام به باباش گفت میرم شکایت میکنم ازتون تو دادگاه میارمتون که تعهد بدید مسئولیت پسرتون با خودتونه از این به بعد 

مرسی خیلی خوب شد امشب اومدم اینجا خیلی کمک کردیدمیدونم هنوز بچم هنوز درست نمیتونم تصمیم بگیرم وگرنه ...

بخدا بهترین تصمیم همینه بعد ها متوجه میشی که چقدر در حق خودت لطف کردی چقدر ارزش دادی به خودت با این کار امیدوارم کارات حل بشه نگران بقیه هم نباش مطمئن باش بقیه خوب بلدن از خودشونو حقشون دفاع کنن جون هرکسی برا خودش عزیزه

خوب دختر خوب خبر جوابی که دادی رو همینجا بده چون حیلی از دستت حرص خوردم و سردرد شدم انشالله بهترین ت ...

چشم حتما من همه خبرارو میام میگم مرسی ازت ببخشید اگه اذیتت کردم