2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین چجوری از خواهرشوهرم پول بخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم میگم شاید کلا فراموش کنه منم بعدا روم نشه اصلا بگم

عجول نباش بابا یکم کنترل هیجانات داشته باش.

من اینقدر پول قرض میدم چندماه چندماه 

دلتو بزرگ کن رفیق

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
عجول نباش بابا یکم کنترل هیجانات داشته باش.من اینقدر پول قرض میدم چندماه چندماه دلتو بزرگ کن رفیق

اخه قرض ندادم اگه قرض بود که برام مهم نبود منطورم اینه به حسابش ریختن که بعدا برام واریز کنه ولی بعد چند روز یادش رفته و خبری نیس

یعنی شما اگه مثلا جای اون بودین ناراحت نمیشدین

چرا خجالت داره،بگو خواهرشوهر پولی که فلانی میخاست به حسابم واریز کنه کارتم همراهم نبود به کارت شما واریز کرد احتیاجش دادم شما ه کارتم رو میفرستم واریز کنی حسابم.

اگه میتونی و اگه احتیاج داری بزار بمونه و تعارفهای الکی هم نگو

اخه قرض ندادم اگه قرض بود که برام مهم نبود منطورم اینه به حسابش ریختن که بعدا برام واریز کنه ولی بعد ...

اها اینجور بوده خب بگو عزیز برات واریز شده میشه برام بزنی

یعنی عیب نیس اینجوری بگم؟

با همسرت ی مشورت کن اونوخواهرش میشناسه بهتر میدونه

مقلا من داداشم میدونه خیلی خوش حسابم اگر دیر چیزی بریزم چون بچه ام کدچیکه وقت نداشتم برم عابر

با همسرت ی مشورت کن اونوخواهرش میشناسه بهتر میدونهمقلا من داداشم میدونه خیلی خوش حسابم اگر دیر چیزی ...

به شوهرم گفتم گفت بگو لازم دارم برام بریز خودم خیلی کم رو ام