2777
2789
عنوان

کدومتون طلاق گرفتن خانواده بیچارشون کردن از شدت تنه گوشه کنایه

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه قصد ازدواج نداری طلاق عاطفی بگیر و بمون تو همون خونه بالاسر بچت چون از لحاظ مالی تا مستقل نشی اوضاعت بغرنجه حمایت خانواده هم که نداری تازه مشکلات بعد از طلاق هم هست اینجا میگن طلاق بگیر ولی نظر خوبی نسبت به زن مطلقه ندارند 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

شاغلی؟ میخای خونه اجاره کنی؟

پولی ندارم جز ماشینم 

خونه بابام جلوجلو گفتن خونه بابا خبری نیستا حوصله و خرج خودمونا نداریم بدیم اعصاب بچه نداریم آبمون تو یه جوب نمیره

چقد خودخواهن کاش هواتو میداشتن

من بخاطر این رفتارشون نشستم خیانت و کتک و بدبختی تحمل کردم که شوهرم دید من پشتیبان ندارم و نمیرم اونجا همش هرزگی کرد بعد به من میگن چشمت کور شه تا بچه نداشتی باید جدا میشدی

من بخاطر این رفتارشون نشستم خیانت و کتک و بدبختی تحمل کردم که شوهرم دید من پشتیبان ندارم و نمیرم اون ...

دقیقا همینه خانواده که پشت پناه آدم نباشن مرد دور برمیداره

سعی کن مشغول به کار شی در وهله اول مستقل شو

رو عزت نفس و اعتمادت کار کن 

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره

آسان گذرانید جهانِ گذران را...