2777
2789

بیایید نظر بدید 

میخام جدابشم با یه دختر ۴سال و نیم شوهر عوضیم بیچارم کرده چندین ساله داره هرز میپره خیانت پشت خیانت همه مدل و ناجور همیشه ام همه خبر دار کاراش بودن نشستم خبر مرگم زندگی کردم میبخشیدمش که آدم شه التماس میکرد آخرش دیگه ننگین کرد خودش 

و دوم اینکه نمیخاسم برگردم خونه بابام لیچار و دری وری بشنوم و سرزنش و سرکوفت پشت نداشتم تحمل کردم کردم 

حال‌ام بعد اینهمه خیانت و ۹ماه دعوا و قهر و دادگاه رفتن از اول سال ماشین پیش قسط مهریه گرفتم بم میگن خجالت بکش دیگه کشش نده بشین سر زندگیت 

طلاق بگیری حوصله نداریم با تو همش عذابه با تو مبادا حرف مردم فلان 

میگن بخاطر بچه 

تا الانم موندم بخاطر دخترم بوده اما عصبی شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۹۹ درصد ک جدا میشن خانواده ها بیچارشون میکنن از گوشه و کنایه ... با خودت دو دوتا کن ببین تحمل کدوم شرایط برات راحت تره ؟ انقد  مشاوره برو و مشاور عوض کن تا بتونی یه راهکار درست پیدا کنی و از چاله به چاه نیفتی  ... بعضی خانواده ها بعد طلاق جوری بد میشن که ادم میگه صد رحمت ب اون مرده خائن ... همه جوانبو بسنج دقیقا و بعد اقدام کن

وای بگو چرا چرت شدی علت چیبود بچه چی کجا موندی مهریه

شوهر سابقم یه مرد خودخواه و سلطه جو بود به هیچ عنوان کمترین احترامی به زن قائل نبود الا مادرش، یعنی مادرش خدا بود براش هرکاری می‌کرد اول با مادرش مطرح می‌کرد من حتی اجازه نداشتم کنارشون بشینم تا چه برسه نظر بدم، تو جمع تحقیر می‌کرد فحش میداد بشدت بد دل و شکاک بود خسیس هم بود حتی یه رژ واسم نمیخرید چه برسه لباس و بقیه چیزا 

تیر آخرم با خیانت بهم زد و منم گذاشتم رفتم خونه مادرم ، خانواده ام خودشون دنبال وکیل و کارای طلاقم بودن اما بعدش نابودم کردن با حرفا و نیش و کنایه هاشون 

تنها شانسم این بود که بچه دار نشدم ازش، 

مهریه رو هم اهرم فشار کردم تا طلاق داد عوضی طلاقم نمیداد