2777
2789
عنوان

دلم گرفت یه لحظه وقتی به این فکر کردم که آخرش قطعا میمیرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 31 پست
ی کاربری فامیلش تجربه داره میگفت تامیتونیدکارخیرکنیدبدون منت فامیلش بی اعتقادبوده اصلاتاپیک نزده بود ...

اون دنیا مو رو از ماست میکشن بیرون 

اونایی که تجربه دارن بهتر درک میکنن

نام خدا زیباترین تکرار هر روز من است🤍🪽

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر حرص میخوریم برای همه جی در حالی که هیچب به ما تعلق نداره منکه اصلا حس غیر واقعی بودن میکنم میگم ...

اگه تونستی حتما کتاب همه میمیرند سیمون دوبووار بخون تازه تمومش کردم  خیلی نگاهمو عوض کرد به زندگی  

اون دنیا مو رو از ماست میکشن بیرون اونایی که تجربه دارن بهتر درک میکنن

یه ایه بود تو قران که تاپیک هم زده بودم 

خدا گفته وقتی نامه اعمال رو به روشون گشوده مبشه میگن وای برما این جه کتابی هست که تک تک کارهای بزرگ و کوچک مارو ثبت کرده 

من که اینقدر نماز قضا دارم😢😢

یه ایه بود تو قران که تاپیک هم زده بودم خدا گفته وقتی نامه اعمال رو به روشون گشوده مبشه میگن وای برم ...

خدا به داد همه ما برسه

دقیق یادم نیست کجا خونده بودم ولی میگفت خدا گفته که این دنیا و زیبایی هاش برای من ارزشی نداره حالا ما واسه این دنیا چه کارها که نمی کنیم

نام خدا زیباترین تکرار هر روز من است🤍🪽

خدا به داد همه ما برسه دقیق یادم نیست کجا خونده بودم ولی میگفت خدا گفته که این دنیا و زیبایی هاش برا ...

خدا فک کنم تو ی حدیث قدسی گفته که اگه این دنیا اندازه بال پشه برا من ارزش داشت کافر و اصلا روزی نمی‌دادم 

معانی قران و حتما بخون 

من هرشب ی سوره با معنی 

قوت قلبه 

و اصلا حس ترس نداره وقتی میخونم انگار ی حمایتگر دارم برا خودم 

این آیه هم خیلی خوبهههه،  ا لیس الله بکافِ عبده 😢 آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟؟