2777
2789
عنوان

جوونا تنوع طلب شدن🥲🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظر من موضوع خیلی درناکیه نشون میده جامعه داره ترسناک و ترسناک تر میشه

ترسناکه ولی خب همین چیزا باعث میشه چیزای قشنگم خودشونو نشون بدن..خیلی بده ولی اگر چیزی قسمتت باشه همیشه توی سرنوشتته ..منم با شوهرم دوست بودم بعد ازش جدا شدم اما الان شوهرم هستش چرا؟چون سرنوشتم این بود

مگه لباسه ک انقدر زود عوض میکنن؟

ترجیح میدم هیچوقت وارد چنین روابطی نشم  و تنها بمونم تا اینکه یکی بخواد باهام مثل لباس تو کمدش رفتار‌کنه و هروقت دلش خواست حذفم کنه و بره سراغ یکی دیگه

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
اینکه تو یه سال ۴ تا عوض کنی تنوع طلبی نیست؟

هست

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
مگه لباسه ک انقدر زود عوض میکنن؟ترجیح میدم هیچوقت وارد چنین روابطی نشم و تنها بمونم تا اینکه یکی بخ ...

خود من مجرد بودم ترجیح میدادم در چهارچوب البته روابط داشته باشم و کسی که اوکی تر از بقیه هست انتخاب کنم 

قرار نیست هر کس بهمون میگه سلام و یه بیرون میریم بچسبیم بهش و با وجود رفتارهای انرمال بازم باهاش بمونیم و ازدواج کنیم که

عن تنوع طلبی روشن فکری دارن درمیارن به این چیزا فکر میکنم افسرده میشم واقعا 😐🤦🏻‍♀️پ چرا من شیش سال تموم انگار پنج تا بچم با شوهرم خونه منتظرم بودن نگاه هیچ کس نمیکردم 😕😕😕یا من شاسگول بودم یا اینا

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

خود من مجرد بودم ترجیح میدادم در چهارچوب البته روابط داشته باشم و کسی که اوکی تر از بقیه هست انتخاب ...

عقاید همه قرار نیست یکی باشه که خانومی.

نظر من اینه و خب مشکلی هم با اینطور بودن ندارم.

شما هم اختیار زندگی خودتو داری 

شاید طرفت آدم حسابی و خوبی بوده ولی اگه نبوده با عرض معذرت شما ساده بودی

ن اومد گرفت اونم اینجوری بود خدایی😐😂ولی بعضیا طر آدم باشه باز زیر آبی میرن خیانت میکنن چه مرگته بتمرگ دیگه اه گند زدن تصور همه از رابطه چنان عاشقانه بازی درمیارن بعد دوروزه یکی جایگزین میکنن😐

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻