2777
2789

چند روز پیش پیام دیدم 

اولش داغون عصبی انگار دنیا رو سرم خراب شده الان ب کتفم گرفتم 

یروزی که مستقل شدم و به خودم رسیدم و مثل دافای دورش شدم اونموقع حسرتمو میخوره فرق من اینه که من تک پر بودم و دخترای داف دورش صدبار از دست پسری به پسر دیگه دست به دست شدن و ته مونده رسیده ب این

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکسی بستگی به شرایطش انتخاب میکنه بستگی داره اینکه بچه داری نداری پدرمادرت پشتت هستن نیستن وضع مالی بابات خوبه نیست اگ شرایطتت بی بچه حمایت خانواده داری طلاق بگیر اینجور آدما دست از کارشون برنمیدارن بردارن هم تو یادت نمیره نمیتونی زندگی کنی

بار هزارم؟اونوقت برای هر هزار بارش حرص میخوری؟وقتی خیانت کرد و باهاش داری زندگی میکنی یعنی با خیانتش ...

عزیزم چاره نیست 

منم شوهرم خیانت کرده تو چتاش فهمیدم و دیگه پی اش رو نگرفتم و فقط می‌خوام مستقل شم و. برم ..و الان هیچ اقدامی نمیتونم کنم جز تحمل 

چند روز پیش پیام دیدم اولش داغون عصبی انگار دنیا رو سرم خراب شده الان ب کتفم گرفتم یروزی که مستقل شد ...

واقعامتاسفم براش نمک نشناس

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

توهم داري زندگي ميكني باهاش؟

بله چیکار کنم با ی بچه ؟ می‌خوام مستقل شم و جدا شم ..وگرنه باید برم خونه مامان بابایی که دختر سیزده سالشونو شوهر دادن و دستی دستی اینطوری بدبخت کردن ..چاره چیع

عزیزم چاره نیست منم شوهرم خیانت کرده تو چتاش فهمیدم و دیگه پی اش رو نگرفتم و فقط می‌خوام مستقل شم و. ...

همینکه نیتت مستقل شدن و رفتنه یعنی زن قوی هستی

نه اینکه بمونی هی بخوای مچشو بگیری و خودتو زجر بدی

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️