2777
2789
عنوان

داستان ای وی اف من

228 بازدید | 25 پست

هر کسی اگه سوالی داره در مورد خوراک و دارو تا جایی که بتونم و بلد باشم جواب میدم 

اینارو اومدم بنویسم که تورو خدا دلشوره نداشته باشین 

بدن ها خیلی باهم متفاوتن 

من حتی لک لانه گزینی هم ندیدم و بعد اون دیگه تقریبا مطمئن بودم که نشده. 

توکلتون به خدا باشه 

منم سونو کردم 

گفتن هنوز خیلی زوده یه ساک کوچولو معلوم بود 

۱۰ روز آینده قراره برم برای چکاب 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینش چند شد

عزیزم من بیمه تامین اجتماعی دارم 

تو بیمارستان خصوصی هر بار پانکچر ۱۲ تومن 

داروهای هر دوره پانکچر تقریبا ۱ تومن 

عمل خراش ۱۰ تومن 

انتقال ۷ و نیم 

داروهای انتقال ۲ تومن اینا کلا 

و هربار ویزیت و سونو داخل مطب ۵۰۰ که تقریبا ماهی دوبار

عزیزم من بیمه تامین اجتماعی دارم تو بیمارستان خصوصی هر بار پانکچر ۱۲ تومن داروهای هر دوره پانکچر تقر ...

یعنی الان شما باردار هستی؟ چقدر هزینه میکنید ....واقعا استرس و هزینه....ای وی اف چجوره من فقط ای یو ای میدونم که اسپرم رو وارد رحم میکنن ولی ای وی اف فقط میدونم جداگانه اسپرم و تخمک ترکیب میشه و وارد رحم میکنن و چند تا رو وارد میکنن درسته؟

🌈💙 Martia 💙 🌈

یعنی الان شما باردار هستی؟ چقدر هزینه میکنید ....واقعا استرس و هزینه....ای وی اف چجوره من فقط ای یو ...

بله آزمایشم مثبت شده خدارو شکر 

بله من دو بار هم ای یو ای کردم و نتیجه نگرفتم 

درسته ای وی اف همینه یکم پروسه طولانی تره و امپول و قرص اینا بیشتره

بله آزمایشم مثبت شده خدارو شکر بله من دو بار هم ای یو ای کردم و نتیجه نگرفتم درسته ای وی اف همینه یک ...

بسلامتی مبارکه ببخشید الان شما گفتی سه تا جنین انتقال دادن یعنی فقط یکیش رشد کرده؟ بعد اینکه اول اسپرم و تخمک رو جدا ترکیب میکنن که تبدیل بشه به جنین بعد وارد بدنتان میکنن درسته؟

🌈💙 Martia 💙 🌈

چند جنین انتقال دادید عزیزم 

میشه بگید قبل تخمک کشی چندبار سونو میشیم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اسی اگر میشه اینم بهم بگید 

Fsh و پرولاکتین و ذخیره تون چند بود

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یعنی الان شما باردار هستی؟ چقدر هزینه میکنید ....واقعا استرس و هزینه....ای وی اف چجوره من فقط ای یو ...

تو ای یو ای فقط از مرد نمونه مبگیرن و اسپرمهای باکیفیت ترو به رحم زن انتقال میدن موقع تخمک گذاری 

تو ای یو ای فقط از مرد نمونه مبگیرن و اسپرمهای باکیفیت ترو به رحم زن انتقال میدن موقع تخمک گذاری

اره ای یو ای رو بلد بودم ای وی اف بلد نیستم اسپرم و تخمک رو بیرون ترکیب میکنن که جنین بشه بعد یه زمان تعیین میکنن و انتقال میدن به رحم درسته؟

🌈💙 Martia 💙 🌈

اره ای یو ای رو بلد بودم ای وی اف بلد نیستم اسپرم و تخمک رو بیرون ترکیب میکنن که جنین بشه بعد یه زما ...

اشتباه متوجه شدم پس 

از خانم تخمک میگیرن و اقا هم باید نمونه بده .. بعد تو محیط کشت ازمایشگاه اسپرم های با کیفیت رو کنار نخمکها میذارن تا لقاح صورت بگیره و تبدیل به جنین میشن 

ولی یه روش دیگه هم هست اسپرم رو با سوزن مخصوص به تخمک تزریق میکنن تا حتما جنین تشکیل بشه .. فکر کنم این روش دوم برای کسایی هست ک شوهرشون اسپرم های با کیفیت خیلی کمی داشته باشه .. یا خانم تخمک کمی داشته باشه ذخیره ش پایین باشه

اشتباه متوجه شدم پس از خانم تخمک میگیرن و اقا هم باید نمونه بده .. بعد تو محیط کشت ازمایشگاه اسپرم ه ...

واقعا چقدر پروسه پیچیده و پر از استرسی هست .‌..خداکنه هر کسی بچه میخواد به راحتی باردار بشه اگرم نشد و کارش به اینجا رسید همون بار اول بشه خیلی سخته واقعا ...ممنون که توضیح دادی🙏💙

🌈💙 Martia 💙 🌈

واقعا چقدر پروسه پیچیده و پر از استرسی هست .‌..خداکنه هر کسی بچه میخواد به راحتی باردار بشه اگرم نشد ...

قربونت عزیزم .. بله همینطوره .. کاش اسی بیاد جواب سوالامو بده منم قراره این ماه ان شاءالله ای وی اف کنم

بسلامتی مبارکه ببخشید الان شما گفتی سه تا جنین انتقال دادن یعنی فقط یکیش رشد کرده؟ بعد اینکه اول اسپ ...

واسه من ۳ تا انتقال دادن 

چون تعداد جنین هام محدوده تعداد بیشتری انتقال دادن اصولا دث تا انتقال میده دکتر من 

دیروز گفتن عدد آزمایش خون بالاست شاید دو‌قلوئه ولی هنوز جواب تو سونو دیده نمیشه