2777
2789
حس رسول بهم چیهناراحته بابت رفتارش یا نه؟

اره عزیزم ناراحته ولی خیلی مغروره توقع نداشته باش زبونی ازت معذرت خواهی کنه، عذاب وجدان داره، دنبال راه حل میگرده که جبران کنه، صبور باش

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ازدواج مجدد نمیکنی ولی فرزندت خوشبخت میشه در ازدواج بخاطر زحماتی که براش میکشی

ی جامیگی ازدواج میکنی خوشبختیت خاری میشه توجشم اونایی که اذیتت کردن و پاداش صبرتو میگیری ی جا میگی ازدواج نمیکنی 

من چی بلاخره فردی ک‌ منتظرشم میاد؟چرا ی مدت نیس ساکته؟

به زودی سر و کله ش پیدا میشه

سکوتش بخاطر شما نیس

یه موضوعاتی ذهنش رو بهم ریخته درگیر حل کردن اونا هس، بهش فرصت بده

به زودی سر و کله ش پیدا میشهسکوتش بخاطر شما نیسیه موضوعاتی ذهنش رو بهم ریخته درگیر حل کردن اونا هس، ...

سلاممم منم بگو کی ازدواج میکنم ؟ حس مهدی چیه؟

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
لطفا جواب منم بده کی خونه میخریم

از جایی که فکرش رو نمیکنید یه کمک بزرگ بهتون میرسه بلاخره نتیجه تلاش و صبرتون رو میگیرید

خونه دار میشی ولی قبلش نذار به گوش کسی برسه

تا دو الی ۳ سال آینده صاحب خونه میشید