2777
2789
عزیزم خیلی ناراحت شدم چرا مبتلا شدی اینم شانس تو شد ولی فکر نکنم دیگه کشنده باشه

نه گلم میکشه ادموچون ادمی که پدل نداشته باشه میکشه ادمو و ویلچرنشین میکنه و اینکه ادم تو خواب یه دفعه سکته میکنه من الان قلبم درد میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو تاپیکای قبلش گفته یه نفر تو مدرسه واسه شوخی نوک سوزن زده بدنش حالا این فکر میکنه ایدز گرفته قراره ...

منو بگو چقد دلم سوخت براش. هعی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

کلاس یازدهم هستم خیلی جونم ارزو داشتم ولی همش میبرم زیر خاک این زندگی حق من نبود 😭😭😭

خدانکنه

زیادی استرس داشتن خوب نیستا

مگه مطمئنی؟

همونی هستی که میگفتی از آزمایشگاه زنگ زدن که دوباره بری آزمایش بدی؟

کلاس یازدهم هستم خیلی جونم ارزو داشتم ولی همش میبرم زیر خاک این زندگی حق من نبود 😭😭😭

اسی اگه نگرانی عوض این ادا ها فردا برو ازمایش بگیر تکلیف خودتو معلوم کن این کارا چیه اخه. مشکوک شد جواب؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

حالا مطمینی گرفتی شاید اشتباه شده باشه بعد از سرطان که بدتر نیست

اخ ابجی گلم از سرطان نمیترسم نمیدونم چراچون یه امیدی داره ولی این نه بترین بمیاری ادمو افسرده میکنه و خیلی درد داره 

ینی چی گلم الان حال خوشی ندارم خواب ندارم همه ازم فاصله میگیرن 😭😭😭😭

بخدا تو خلی نگاه کردم به تاپیکات اخه بی مغز یه شوخی کرده رفته همکلاست تو چرا انقدر جدی گرفتی تا زمانیکه خون رو اون سوزن نباشه و ازت خون نیاد ایدز نمیگیری ببین اصلا فردا برو انتقال خون رایگلن ازت خون میگیرن پکش میکنن

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید