2777
2789
از اول تپل بوده؟ من عکس بچگیمم دارم اندازه یه دنیا لپ داشتمممم با اینکه لاغرم هیچ وقت درست نمیشه با ...

بخدا خوش بحال شما کاش صورت شما رو داشتیم 

من ک صورتم لاغر هم نیستا یکم فقط 

اما دلم میخاد پرتر بشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست دارم لاغرواستخونی بشه گردزیاد دوست ندارم رژیم گرفتم این همه کم کردم صورت زیاد فرقی نکرده الکی میگن صورت آب میشه ازمن نشد 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

عزیزم عکس قرص فست فیستو میدی که ازش نتیجه گرفتی

بخدا این موقع نمیتونم چراغ خاموشه 

خاستی شخصی پیام بده برات فردا میفرستم

اما کارتونی مربعی هست عکس روش جو گندمه

قرصه هم رنگش سبز پسته ای روش نوشته فت فیس نمیدونم یا فیس

این قرص رو تاچند وقت باید استفاده کرد؟

برا کسی که اولین بار استفاده کنه تا سه دوره بعد یواش یواش قطع کنه اولین دوره اوایل ها از ده روز اول دوتا قرص

بعد از ده روز یکی قرص

بسته دیگه یک روز در میان 

بسته دیگه هم دوسه روز یک بار

تثبیت میشی 

اها منم همینطور مث شمامن کار اسباب کشی رو زیاد کار کردم هیچی هم نمیخوردم دقیقا فکر و خیال داشتم با ا ...

ن والا مشکی بود مال من جلدش با میوه اینا روش بسته ای ۱۲۰

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

نه منظورم چند ضلعی نیست🤦🏻‍♀️😂فیس مدلینگی منظورمه مثل بلا حدید و کندال جنر و تیلور هیل صورت خودم ل ...

بابا بیخیال

برو قرص بگیر صورتت پر بشه قشنگ حال میکنیا

روز صدبار تو اینه نگاه خودت میکنی کیف میکنی 

از اونام ک میگی خوشکل تر میشی 🤭

دقیقا بخدا هرچی بیرون توجه بکنی دخترای ک خیلی خوشکلن فقط بخاطر تپلی صورتشونه حالا میبینی بینیشون هم ...

من خودم صورتم تپل نیست وتپل دوست دارم ولی الان سوجان شبکه یک نشون میده چقدر جذااااااابه صورتش زاویه دارولاغره اولین باره خوشم میاد

..........
ببخشید براتون عوارض نداشت؟؟

ن والا هیچی خیلیم استفاده کردم خیلی ها😐

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

اول اینکه قرص ش بسته ای چقدر هزینه ش ؟دوم اینکه اشتها اور هس یا به تنهایی چاق میکنه ؟؟

۲۸۰ من خریدم دیروز ۶۰ تا داخلشه

اگه به تنهایی بخوری ک هیچی نخوری نه تاثیر نمیذاره

اما اگه بخوری اشتهات خیلی زیاد میشه دست خودت نیست با چی خوردن هس ک چاق میشی