2777
2789
هیچ تاثیری من ندیدم اصلا استفاده کردم خوب نبود شما تاثیر داشت؟

اره تاثیر داشت 

من یکم عصبی بشم حرص بخورم سریع لاغر میشم 

این قرص شده عصای دستم 😂😬

البته شیکوریدین هم باهاش می‌خوردم اونم گیاهیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص فت فیس بگیردر حد معجزه از سه روز بعد متوجه میشیمنم گرفتم صورتم کشیده بود اما الان داره پر میشهعا ...

بدن رو چاق نمیکنه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نه اصلا اسی اینطور ک میگی نیس من چطوری بگم اندام من خیلی بده من شونه هام بزرگه مثل آقایون دیدی بالات ...

خاهر قرص مخصوص باسن هم هست تو عطاری برو پیدا کن تاثیر داره پا و باسن رو پر میکنه

اخه چند نفر شنیدم استفاده کردن پاهاشون و باسنشون فرم گرفت و تپل شد و با بدنشون هماهنگ شد

منم مثل شما خیلی بدجوره . از طرفی چشامم ریز دیده میشه وقتی صورتم انقد تپلو و گرده من ک ورزش صورت میک ...

از اول تپل بوده؟ من عکس بچگیمم دارم اندازه یه دنیا لپ داشتمممم با اینکه لاغرم هیچ وقت درست نمیشه با هیچی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.

آره گونه همیشه داشتم و حالت صورتم گرد بود ولی ن به پری و گردی الان😍🙈والا من مداوم مدت طولانی ای اس ...

اها منم همینطور مث شما

من کار اسباب کشی رو زیاد کار کردم هیچی هم نمیخوردم دقیقا فکر و خیال داشتم با استرس روم تاثیر گذاشت

خداروشکر قرصی هست که نمیخاد مداوم استفاده کنی ی مدت میخوری و قطع کنی درست میشه

فقط زمانی ک خیلی کار و استرس باشه ک لاغر بشی ادم مصرف کنه

حرف صحیح پسندم بود

راستی عزیزم شما چند خریدی از همین کارتونی مربعی هست گرفتی ک قرص سبز پسته ای هست و عکس روش جوگندم هست؟ 

بخدا قشنگ نیستااخه پر بودن صورت قشنگ تره زاویه دار صورت رو کشیده میکنه و میاره جلو تمسخر همه پسرهاست ...

نه منظورم چند ضلعی نیست🤦🏻‍♀️😂

فیس مدلینگی منظورمه مثل بلا حدید و کندال جنر و تیلور هیل 

صورت خودم لاغره 

آنچه گویی، آنچه دانی آن تویی! 

قرص فت فیس بگیردر حد معجزه از سه روز بعد متوجه میشیمنم گرفتم صورتم کشیده بود اما الان داره پر میشهعا ...

اول اینکه قرص ش بسته ای چقدر هزینه ش ؟

دوم اینکه اشتها اور هس یا به تنهایی چاق میکنه ؟؟