2777
2789
عنوان

بیاین عکس بی بی چکم

220 بازدید | 20 پست

سلام قشنگا دو هفته پیش امپول ازادسازی تخمک زذم 

الان دوتا بی بی چک زدم سمت چپی رو اول زدم کلا رنگش پخش شد یجوری انگار خراب شد دومی هم سمت راستی زود عکس گرفتم بعد دو دیقه پررنگ تر شد

نظرتون چیه ممکنه بارداز باشم؟؟

منو تو تاپیکای انرژی مثبت تگ کنین دوست جونیام😘😘😘❤️❤️😘❤️😘😘😘

بزار

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اگه اثرات کاذب امپولا نباشه کاملا مثبته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مثبته مثبت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اگه اثرات کاذب امپولا نباشه کاملا مثبته

نمیدونم تو نت زده ده روز بعد از تزریق اثرش میره حالا من ۱۳ روز تموم شده  دیگ تو ۱۴ روزم البته سه روز ب موعدمه

منو تو تاپیکای انرژی مثبت تگ کنین دوست جونیام😘😘😘❤️❤️😘❤️😘😘😘