2777
2789
عنوان

روی لباس زیر دختر چهار سالم یکم ترشحات میبینم‌چندروزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 108 پست
عفونت ادراری علایم دیگه ای نداره؟ مثلا سوزش یا خارش؟🥲دقیقا بعد یه دوره ای که انتی بیوتیک پشت هم است ...

آنتی بیوتیک مدفوع بچه ها رو سبز میکنه 

مطمئنی لکها به مقعدش مربوط نمیشه؟ 

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شورت نپوشون بهش بعدشم بچه چهار ساله چی داره که با مایع باکتری های مفید بدنشو از بین میبرین

وای یچیزیو بد نوشتم از دیشب دارم به سوءتفاهمای پیش اومده جواب میدم😅😘❤️

بخدا منظورم این بودکه بامایع لباس زیرشو میشورم نه خودشو

خودشو که حتی رد کف صابونم نمیذارم به اون ناحیه بخوره سریع آب میکشمش تو حموم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای یچیزیو بد نوشتم از دیشب دارم به سوءتفاهمای پیش اومده جواب میدم😅😘❤️بخدا منظورم این بودکه بامایع ...

عزیزم اصلا شو.رت پاش نکن شلوارش رو هم اتو بکش 

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عفونته با اب گرم‌ بشور بعد دستشویی بعدم با دستمال خشکش کن،شورتو شلوارم ی مدت نپوشهه خونه فقط دامن،اص ...

امروز بردمش دکتر شربت کوتریموکسازول داد و پماد کلوتریمازول🥺

شورت نپوشیدن اصلا تو کتش نمیره نمیدونم چطور ازسرش بندازم

دکتر گفت با دستمال مرطوب خشکش کنم 

اصلا نمیتونم هضم کنم دستمال مرطوب خودش حساسیت زاست

از مراقبت بیش از حده همین استفاده مداااوم از شوینده های مخصوص باعث میشه اکو سیستم طبیعی واژن بهم بخ ...

منظورم اینه لباس زیرشو با یه شوینده میشورم

دفعات قبل با شوینده های دیگه و صابون حساسیت میداد همش میسوخت 

دکترگفت باید یچیزی بگیری که حساسیت نده

منظورم اینه لباس زیرشو با یه شوینده میشورمدفعات قبل با شوینده های دیگه و صابون حساسیت میداد همش میسو ...

اهاا

شاید ب جنس شورتا حساسیت داده 

منم تازه الان و تو  این سن فهمیدم به شورتا و شلوارای گیاهی حساسیت دارم