2777
2789
عنوان

دبیرمون

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 56 پست
نشون بچه ها نمیدم😂وای خدایا مچکرمممم تا ی ساعت پیش میگفتم خدایااااا زبانو چیکار کنم

چقد خوشحالی.چ حس خوبی گرفتم از خوشحالیت.ایشالله ک همینه گلم.خوب بخونش.ماهم بی خبر نزار

https://abzarek.ir/service-p/msg/2019283

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعاااا حست رو میفهممماز ته ته قلببب خوشحالبشین ریاضی بخون به جاش♥️

آره همین کارو میکنم دیگه باید سر نماز براتون دعا کنم

وای خدا به فکرمه به ذهنم گذاشت تاپیک بزنم بعد شما باعث شدی بری شانسی یکیشنو انتخاب کنی 

ممنونمممممممممم 

تاپیک بازه امتحانم که الانا نیس بعد امتحان همین جا پیام میدم ۱۹ همین ماه امتحان دارم

عکسارو پاک کنین میترسم دبیره اینجا بیاد

دیگه احتیاد بهتره😂

از نی نی سايت برا همیشه نرینننننن😂

آره همین کارو میکنم دیگه باید سر نماز براتون دعا کنموای خدا به فکرمه به ذهنم گذاشت تاپیک بزنم بعد شم ...

قوربونت برم ایشالااااا♥️😘😘

نمیشه پاک کنم مهلتش تموم شده

تاپیکت رو قفل کن تا ۱۹ ام🤣♥️💖

چقد خوشحالی.چ حس خوبی گرفتم از خوشحالیت.ایشالله ک همینه گلم.خوب بخونش.ماهم بی خبر نزار

همینه 

مرسی عزیزم نه ۱۹ همین ماه امتحانش دارم بعد خبرتون میکنم ۱۹ همین ماه بعدظهرش بیاین بریزن تاپیک😂

قوربونت برم ایشالااااا♥️😘😘نمیشه پاک کنم مهلتش تموم شدهتاپیکت رو قفل کن تا ۱۹ ام🤣♥️💖

خب ببینه دیگه میفهمه😂

فک نکنم دبیر بیاد اینجا 

یا از دوستامم فک نکنم بیان اینجا

به هر حال مرسی ولی این دبیر نمره به همه بده دیگه من قبولم نیس🤣

🤣🤣🤣🤣حالا یکم برو با حال خوبت یه قر ریز بده

سلام مجدد😂

امروز دبیر عربی از رو گوشی گفت اینجوری سوال آوردم ولی نمیدونم از نت آورده یا خودش طرح کرده

احساس میکنم شانس داری😂

میشه طبق اینی که میگم ی پی دی افو نگاه کنی 

اول سوال گفت ۱ نمره کنید

دوم سوال متضاد و هم معنی نیم نمره

سوال سوم ناهماهنگ نیم نمره

سوال چهارم ۷ نمره ترجمه به فارسی 

سوال پنجم ۵ نمره جمله که نیم نمرش انتخاب ترجمه درست و یک و نیم نمره ی ترجمه ناقص میده که ادامش بدیم

سوال شش ۸ و نیم نمره قواعد بعد یا توجه به قواعد کلمه معنی کنید ۲ و بیست و پنج صدم و فعل مناسب انتخاب کنید نیم‌نمره 

سوال هفتم حل کردن نوع اسم مثلا مبالغس،مفعوله، فاعله،مضاف الیه،مکانه اینم ۱ و ۲۵ صدم

تشخیص دادن فعل شرط جواب شرط   ادات شرط دو مورد ۷۵ صدمی 

بعد نقش میترا خبر فعل لازم و متعدی اینم ۱ نمره 

و سوال بعدی مهارت درک و فهم

سوال ارتباطی ۱ و نیم

و ی متن میده با توجه به متن باید به سوال ها پاسخ بدیم

این دبیر احتمال زیاد خودش طرح کنه چون دبیر باسوادیه بعد ولی شما یکیشون دانلود کن وگرنه برا عربی بازم زیاددد میخونم 

اگه وقت کردی امروز بفرس اگه وقت نکردی سه چهار روز دیگه بفرس 

اذیتت میکنم ببخشید 😂

سلام مجدد😂امروز دبیر عربی از رو گوشی گفت اینجوری سوال آوردم ولی نمیدونم از نت آورده یا خودش طرح کرد ...

نمیتونم عکس بفرستم ببخشید
برو تو سایت مانون نمونه سوال مدرسه برتران اندیشه شهرستان بهبهان رو ببین
و نمونه سوال مدرسه دانشجئ تهران سال 1402
همینا رو تونستم پیدا کنم شبیه بودن
دیگه خودمم امتحان دارم نمیشه
ولی چون میگی با سواده احتمال زیاد خودش طرح کرده