2777
2789
فعلا که ازش ناراحت نیستم ولی می دونم نه تنها باعث شد طعم خوشبختی رو نچشم اگه به همین روال باشه بچه ...

کاش زندگی دکمه عقب گرد داشت و شما میتونستی کسی بهتر رو برای زندگیت انتخاب کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش زندگی دکمه عقب گرد داشت و شما میتونستی کسی بهتر رو برای زندگیت انتخاب کنی

ای کاش  شاید باور نکنید ولی از بس خاستگار داشتم همه خسته شده بودن منم بی دلیل همه رو ندید رد کردم پسرم به عمه هاش می گه دعانویس تون کی بوده ؟ که مادرم جواب بله داده !!!   خواهر شوهرم یه جوری شد شوکه شد ا! انگار زبونم روبسته بودن  بهترین هارو رد کردم حتی دیدم اون همه مشکل دارم گیج شدم نتونستم جداشم انگار توزندگی ام طلسم شده بودم مگه میشه آدم اون همه رنج و سختی رو تحمل کنه وطاقت بیاره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
ادم نمیدونه اسمشو چی بزاره تقدیر یا اشتباه خودتون

اشتباه خودم قطعا خدا بهترین هارو هم سر راهم گذاشته بود من نگاهشون نکردم و بابتش سخت تنبیه شدم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
متاسفانه خانمها منتظرن که یکی بیاد با اسب سفید که هرچی کمبود از بچگی داشتن رو اون جبران کنه.درصورتی ...

گرچه حرفتون در اکثر موارد درسته ولی یک مشکل بزرگه دیگه، عدم شناخت نیازهای طرف مقابله. من انتظار دادن مخارج خونه و مدیریت زندگی رو ندارم، خودم ۱۵ ساله دارم زندگی مو مدیریت میکنم ولی همراهی و ابراز محبت کمترین توقعات یک زنه  که هیچ وقت براورده نمیشه.