2777
2789
عنوان

یادمه یک روز هایی بود که

55 بازدید | 5 پست

یادمه یک روزهایی بود که از شدت ناامیدی توی خیابون دنبال پوستر تبلیغات مهد بودم که برم بشم مربی یک شب هایی که فکر میکردم صبح نمیشه شاید اگه کسی ببینه الانم بگه خب حالا خیلی هم موفقیت نیست ولی موفقیت برای هرکس فرق داره برای منی که با بیماری جنگیدم با ناامیدی جنگیدم با افسردگی جنگیدم الان رشته و شغلی که دارم موفقیته چون من تو اوج نابودی خودم معجزه خدا رو دیدم همینه که معجزه است . شغل خاصی نیست پرستارم ولی هر وقت موجودی حسابم حقوق میاد یاد روزایی میفتم که برای ۲۰۰ تومن میخواستم یکماه کار کنم اونم کاری که علاقه ای بهش نداشتم اینم برای یکی که شاید فکر میکنه امیدی نیست و برای خدایی که بدونه معجزه اش رو فراموش نکردم و شاکرش هستم ،🌺❤️

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

خوشحالم برات

❤️🌹

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین، بیماریت چی بود؟

آنورکسیا