2777
2789
عنوان

سریال شهرزادو امشب تموم کردم😭

105 بازدید | 5 پست

وای خیلی بد بود کلی گریه کردم 

طفلک قباد 

اصلا طعم خوشبختیو نچشید و این وسط همیشه بازیچه بود 

شهرزاد خیلی ازش حرصم گرف حتی اخرشم ب فرهاد میگف نخ برا بخیه زدن زندگیمون بهم داریم🫠

خو اون کثافت مینشست مثل ادم زندگیشو میکرد سی.اسی بازیا چی بود

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیاقت عشق قباد نداشت همون جوجه فکلی براش خوب بود

خاک تو سرش واقعا 

اعصابم خورد شد

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
به قول صحرا تو قطب شمال (عشق زورکی نمیشه)هرچقدرم از دور قشنگ باشهوقتی دلت با یکی نیست خب نیست دیگه ح ...

دیگ چشماتو هم نباید ببندی

لیاقت عشق قباد نداشت همون جوجه فکلی براش خوب بود

یادمون باشه ما نمی‌تونیم درمورد حس آدما بهم نظر بدیم براساس ملاک های خودمون

قباد عشقش تقریبا یک طرفه بود

حالا چون شخصیت محبوبو عاشق سریال بود شهرزاد باید تا آخر عمر با کسی که دوسش نداشت زندگی میکرد؟

عشق منطق نداره ربطیم به ظاهر نداره