2777
2789
عنوان

خیلی دلم از مامانم گرفت امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 40 پست
یعنی چی وای آنقدر ناراحت میشم بین دختر و پسر فرق میزارن

بخدا منم حالم خیلی بده میشه.بخدا دختره که میمونه پای آدم مونس و همدمشه دلسوزشه.پسر زن میگیره خدافظ!

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
وااااا حسین بیکاره بودهتو درس داشتیسرم رو‌تو‌کدامین دیوار بکوبم خون همه جا رو فرا بگیره

خداااا نکنهههههههه🥺🥺🥺

همینو بگو بخدا

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می پرسیدی چرا؟!!

بخدا آبجی انننننقدر که جیغو داد راه میندازه و اعصاب خوردی درست می‌کنه اصن جرات نداری باهاش حرف بزنی که اعصابت خورد نشه

منم گفتم به درک جوابشو ندادم

واقعاً.بخدا تنها کسی که روز مادر براش کادو گرفت و تبریک گفت من بودم داداشم حتی بهش تبریک نگفت

از من با تجربه در این راه بشنو اینطور مادرا هرچی بیشتر بهشون محبت کنی و احترام بذاری بیشتر تحقیرت میکنن و نادیده میگیرنت من ۳۸ هستم و چه دلسوزیها که براش نکردم ولی انگار دشمن خونیشم یه خواهر ۲۰ ساله دارم هرروز میرینه بهش مادرم اینقدر ازش حساب میبره که اصلا جرات نداره کارایی که با من میکنه به اون بکنه

هنوز عقیده دارن کار خونه فقط واسه دختره عیب نداره بیخیال صد رحمت به داداشت گفته چشم حداقل

بعد جالب اینجاست بابای خودم جلو چشمش کلی کمک می‌کنه تو خونه.ینی حتی بیشتر آشپزی مال بابامه تا این!باز میگه پسر من نباید اصلا کار کنه!

تماااااااااااام تلاشش اینه از حسین یه پسر بششششششدت لوس بار بیاره

متاسفم برای مامامت

😔😔👍

نمیدونم بعضی وقتا مامانا فازشون چیه

من فاز همه‌ی وقتاشونو نمی‌فهمم😅

بعضی وقتا میگم بنی منم اینطوری میشم؟اگه دختر دار بشم اینجوری باهاش رفتار میکنم؟

مرد سالاری هنوزم توی خونه ها وجود دارهاینم بگم خوب بود لااقل داداشت گفته چشمپر رو نشده از رفتار ماما ...

آره خداروشکر داداشم تحت تاثیر مامانم قرار نمیگیره انگار می‌دونه کار مامانم اشتباهه

بعد از اونم حتی بابام به داداشم گفت توی یه خونه وقتی یکی بلند میشه یه کاری کنه هرکس می‌تونه باید کمکش کنه.مامانم هیچی نگفت

یه چی بگم مادرا کلا پسر دوستن من بینیم عمل کردم برادرم سالم سالم بود مامانم آبمیوه می‌گرفت مال اون د ...

آخی عزیزم بمیرم الهی عوضش تو خوشگل شدی😅

مامان منم اصن جون منو قسم نمیخوره فققققط داداشم!دقیقا مثل مامان تو میگه

از من با تجربه در این راه بشنو اینطور مادرا هرچی بیشتر بهشون محبت کنی و احترام بذاری بیشتر تحقیرت می ...

وای دقیقا چقدر خوب گفتید💖

خوشبختانه منم زیاد موندگارت نیستمو تا یکی دو سال آینده میرم ایتالیا.خودش میمونه و داداشم هررررررررچققققققدر که خواست بهش محبت کنه