2777
2789
عنوان

موهامو دکلره کردم عکس 🤠

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب باید به پایه برسه دیگهدکلره میکنیم‌که روشن شه خبدودی بذارم روش؟یه دست دیگه دکلره نکنم؟ تو عکس خیس ...

آهان فک کردم رنگساژه

نه نزاری دوباره ها موهات به فنا نیزه

اره دودی هم قشنگه

ببین پودر ابی و دودی خیلی خوب زردی رو دائمی میگیره 

دکلره هم وقتی کار خودشو بکنه متوقف میشه باید پاکش کنی دوباره مواد جدید درست کنی همون موقعه بزنی خیلی نازک نازک باید موهاتو جداکنی بزنی که خوب به همه جاش برسه 

حیف مو به این بلندی هست مشخصا رنگ اصلی موهای خودتم بوده حس میکنم دشته بزرگیم برداشتی دکلره کردی 

دکلره کمکی میخواد تنهای خیلی سخته برای پشت مو

میتونی چند روز بهش روغن بزنی حموم نری هر روز به ساقه موهات روغن بزن بعد برو حموم ملایم بشور دوباره دکلره ابی یا دودی مارک خوب بگیر در حد نیم ساعتم خوبه (میتونی اول قبل رنگ ساژ چند روز به موهات استرحت بدی )

دودی تیره نزاری رو موهات سبز میشه رنگهای بلوند بگیر بلوند روشن بلوند مرواریدی بلوند ماهگونی اینا قشنگ میشه 

زیتونی و دودی در حد عدس تو رنگ ساژ موهای روشن به نظرم قشنگ میشه

دودی پر از پیگمت ابیه ابی با زرد میشه سبز

ببین پودر ابی و دودی خیلی خوب زردی رو دائمی میگیره دکلره هم وقتی کار خودشو بکنه متوقف میشه باید پاکش ...

ماشالله چقدر شما اطلاعاتتون‌ خوبه. ☺

موهام بلند نیست، تا شونه هامه. اره رنگ‌ موهای خودم‌ بود. دشته‌های مو هم چون تجربه نداشتم بعضیاشون درشتن. بین کار متومه شدم باید خیلی سبکتر و کمتر باشن.

اخه همینم ۲ ۳ ساعت طول کشید. خیلی عجله داشتم. 😂

متاسفانه دقیقه نودیم‌. فرداشب مراسمه. من‌ هنوز رنگم نکردم‌ روش. تا غروبم سر کارم. 😄 اگه بد در بیاد باید برم موهامو از ته بزنم 😂

دودی تیره نزاری رو موهات سبز میشه رنگهای بلوند بگیر بلوند روشن بلوند مرواریدی بلوند ماهگونی اینا قشن ...

اصلاااا دیگه قرصت ندارم. یا باید بلوند دودی روشن 8-1 بذارم

یا بلوند اروپایی 9-8 1

وای کدومش؟؟؟؟

دودی بد در میاد؟ 

ببین پودر ابی و دودی خیلی خوب زردی رو دائمی میگیره دکلره هم وقتی کار خودشو بکنه متوقف میشه باید پاکش ...

کاش دقیقه نودی نمیشدمممم

فردا شب حنابندون دعوتم. عروسی هم پنجشنبه. تا پنجشنبه میشد یه استراحتم به موهام بدم دوباره دکلره رو اپدیت کنم.

ولی فرداشبم هست مجبورم امشب تمومش کنم 🤣

اصلاااا دیگه قرصت ندارم. یا باید بلوند دودی روشن 8-1 بذارمیا بلوند اروپایی 9-8 1وای کدومش؟؟؟؟دودی بد ...

بلوند اروپای بزار نهایت یه قطره توش پیگمت بنفش بریز واریاسیون