2777
2789
عنوان

بیایین منظورش چیه

97 بازدید | 15 پست

هیچ وقت دلم نمیخواست این تاپیک مسخره رو بزنم ولی وقتی رنیا به کام آرم نباشه هر روزش مسخره است ،

من زنداداشم شاغله منم دانشجوام ولی دانشگاه نمیرم این ترم الان قرار بوده مرخصی بگیره نره سرکار باهاش موافقت نکردن چون زیاد گرفته ، منم خب واقعا شرایطم از لحاظ روحی خوب نیست بنا به دلایلی حالا امروز پرسیدم گفتم بهت نمیدن گفت نه من از خدامه فردا برم سرکار دیگه تو بجای یه بچه باید دوتا بچه رو تحمل کنی منم سکوت کردم ولی حرفش خیلی رو مخمه ....‌

بنظرتون منظوری داره؟

چون من وظیفه ای درقبال بچه گرفتنش ندارم ، بنظرتون کارم درست بود جوابشو ندادم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نفهمیدم اصلا چی گفتی

گفت زن برادرش قرار بوده مرخصی بگیره ولی موافقت نکردن با مرخصی ش..

و به خواهر شوهرش ک مجرد و دانشجوئه گفته تو باید دوتا بچه هامو نگه داری من برم سر کار

پس مادر خودش کجاس ک بچه ها را میندازه رو دوش شما؟؟من بودم جوابشو میدادم میگفتم تا مهد کودک هست چرا م ...

چون برادرم دوست نداره بچه هاش برن خونه ی خانواده زنش ، زنشم برای اینکه خانوادش اذیت نشن از خداشه

گفت زن برادرش قرار بوده مرخصی بگیره ولی موافقت نکردن با مرخصی ش..و به خواهر شوهرش ک مجرد و دانشجوئه ...

فقط سکوت کردم ولی قبلا بهش گفتم که من بچه گیر نیستم اینم فکر کنن به تلافی این حرف گفته

پس کارم اشتباه نبوده که سکوت کردم

ن اصلا 

بنظرم عاقلانه رفتار كردي 

چون قطعا اگر چيزي ميگفتي زندگي و برا داداشتم سخت ميكرد 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
ن اصلا بنظرم عاقلانه رفتار كردي چون قطعا اگر چيزي ميگفتي زندگي و برا داداشتم سخت ميكرد

آره گزارشات رو خوب انتقال میده منم فقط همین یه دونه داش رو دارم و از طرفی صحبت کردن با همچین آدمی عذاب ولی بجاش اون چیزی که توی ذهنمه بهش عمل میونم

آره گزارشات رو خوب انتقال میده منم فقط همین یه دونه داش رو دارم و از طرفی صحبت کردن با همچین آدمی عذ ...

درستش همينه 

ببين من خودم كلا اينطورم ك سكوت ميكنم ولي ب دو دليل 

اول اينكه طرف مقابلم خيلي برام با ارزشه و نميخوام دلخورش كنم و دوم اينكه اونقدر كمرنگه برام ك حتي دلم نميخواد جوابشو بدم 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....