2777
2789
گاها نقطه ضعف نمیدن ولی پز زیر پوستی زیاد میدن همش از روابطشون میگن در حالی که مخاطب نمیخواد بشنوه ن ...

اکثر رفیقا هم چشم دیدن خوشتیپی و خوشحالی رفیقشون ندارن به رابطشون حسودی میکنن سعی میکنن رابطشون خراب کنن خیلی دیدم که میگم همین بلا سر من اومد ولی من باور نمی‌کردم رفیقم این کار کرده باشه میخاست به دوست پسرم نزدیک بشه بخاطرش نزدیک بود جدا شیم ولی آخرش همه چیو فهمیدم دوست پسرم برام ثابت کرد برا همیشه قیدشو زدم 

خاستم بگم که نمیشه به کسی اعتماد کرد حتی بهترین رفیقت درسته روبه روت میخندهولی از پشت بهت خنجر میزنه 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

شاید ماها حسودی بقیه رو میخوایم ، کسی که گنج داشته باشه پنهونش میکنه ، نه اینکه هر روز ازش بگه تعریف ...

عاره موافقم واقعا

من خودم به شخصه هیچ وقت حسودی نمیکردم بفهمم یکی رل داره

فک میکردم بقیه عین خودم

تا اینکه اینقدر اینجور چیزا به چشم دیدم

که عین یک شکست بزرگ میدونن اگه رل نداشته باشن

یا پسر بهشون ریکوست نده

خلاصه ما دخترا عجیبیم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اکثر رفیقا هم چشم دیدن خوشتیپی و خوشحالی رفیقشون ندارن به رابطشون حسودی میکنن سعی میکنن رابطشون خراب ...

میدونی واقعیت چیه

کسی که با ما دوست میشه اونجوری که بودیم دوست داره با ما باشه

ولی به محض اینکه بریم تو رابطه

موفق بشیم تو هر زمینه ای

اون بعد حسادت و بدجنسی معلوم میشه

چون دیگه توی جدید رو دوست نداره

میدونی واقعیت چیهکسی که با ما دوست میشه اونجوری که بودیم دوست داره با ما باشهولی به محض اینکه بریم ت ...

دقیقن همینه 

من واقعا انتظار نداشتم از بهترین رفیقم ولی بدترین ضربه رو از رفیقم خوردم که خداروشکرر میکنم از زندگیم بیرونش کردم 🥲

خلاصه خاستم بگم به هرکسی نگین رفیق

دقیقن همینه من واقعا انتظار نداشتم از بهترین رفیقم ولی بدترین ضربه رو از رفیقم خوردم که خداروشکرر می ...

من از همون اول نزاشتم رابطه ای بین دوستام و رلم باشه

ولی بعد دو ماه رل زدم

دوستم گفت از رفیق رلت خوشم اومده …

اکثر رفیقا هم چشم دیدن خوشتیپی و خوشحالی رفیقشون ندارن به رابطشون حسودی میکنن سعی میکنن رابطشون خراب ...

اره این موارد هم هس من اینطور دختر هم دیدم بستگی داره با چه کسی همنشین شی ، خیلی هستن که با دختره دوستن و با پسره هم دوستن ولی به پسره نزدیک ترن در غیاب و حضور پسر یه شری میریزن ، ولی قسمتیش رو باید حق بدم خود اون دخترا جلب توجه میکردن همش گشت با رل کلی شوآف چیزی که در حد دمپایی بود دختره انرژی میزاره بقیه کالج میبیننش برا همینه آسه بری آسه بیای کسی کاری نداره و اینم بگم موقعیت برا همه دخترا پیش میاد که پشت کنن به دوست دخترشون پسرا هم عین خیالشون نیس دوتا بهتر از یکی ، نه به دوستت التماد کن نه به دوست پسرت از ما گفتن

دقیقن همینه من واقعا انتظار نداشتم از بهترین رفیقم ولی بدترین ضربه رو از رفیقم خوردم که خداروشکرر می ...

خلاصه منم با دوستام شد داستان طولانی😂

اصن عجیب غریب

باورت نمیشه و خودم اصن پشمام ریخت

نمیدونستم از شانسه یا اینکه بقیه بد منو میخوان

خیلی اذیت شدم

ترجیح دادم قید رفیق بزنم

من از همون اول نزاشتم رابطه ای بین دوستام و رلم باشهولی بعد دو ماه رل زدمدوستم گفت از رفیق رلت خوشم ...

منم نمیزارم ولی یه بار گوشیم دست رفیقم بود دیگه عکسش دید شروع کرد تعریف کردن ازش اینا بعداً فهمیدم که ازش خوشش اومده بهش پیام داده اومد به من گفت که رلت بهم پیام داد گفته بیا باهم باشیم درحالی که خود رفیقم بهش پیام داده منم از همه جا بی خبر حرف رفیقم باور کردم یه دعوایی شد که کات کردیم ولی رلم بهم ثابت کرد منم برا همیشه قیدشو زدم 

من اگه می‌گفت از رفیقش خوشم اومده چه می‌دونم پیر عموش جورش میکردم براش ولی خود رلم میخاست

منم نمیزارم ولی یه بار گوشیم دست رفیقم بود دیگه عکسش دید شروع کرد تعریف کردن ازش اینا بعداً فهمیدم ک ...

من از رفیق رلم خوشش اومد

بعد میگفت نگی یه وقت بهش

عاقا منم گفتم به رلم

اونم گفته بود به دوستش

اونم گفته بود نه من از یکی دیگه خوشم میاد

بماند چند ماه با من دعوا میکرد میگفت تو امار از دوستش برا من بگیر

گفتم به خدا من اصن ارتباطی ندارم

نمیدونم چیزی ازش

بعد میگفت نهههه تو دروغ میگی😐😐😐

اره این موارد هم هس من اینطور دختر هم دیدم بستگی داره با چه کسی همنشین شی ، خیلی هستن که با دختره دو ...

درسته 

به دوست پسرم اعتماد دارم 

یه زمانی به رفیقم اعتماد داشتم که پشت کرد بهم ولی دوست پسرم باور دارم چون بارها بهم ثابت کرده منو میخاد

عاره موافقم واقعامن خودم به شخصه هیچ وقت حسودی نمیکردم بفهمم یکی رل دارهفک میکردم بقیه عین خودمتا ای ...

اره خب خوی حیوانی زن و مرد تو وجودمون هس درسته منطق داریم ولی تو روابط عشقی بیشتر غریزه حکم داره رقابت حکم داره دختری که رل داره دختری که خواستگار داره دختری که عاشق پیشه داره شاید باورت نشه دختری که حتی رل هم نداره چون آزاده برا انتخابش تو آینده ، دختری که رل نمیزنه ولی کلی خاطر خواه داره همه نوع دختر هس و بستگی به جنس نگاه خودت داره ، دختری هس که کلی خاطر خواه داره رل نمیزنه ولی عشق میخواد حسودی اونو میکنه که عشق داره و دختری که عشق داره حسودی اونو میکنه که دختره کلی خاطر خواه داره ولی آره نمیگه ، جو رقابته 

خلاصه منم با دوستام شد داستان طولانی😂اصن عجیب غریبباورت نمیشه و خودم اصن پشمام ریختنمیدونستم از شان ...

دقیقن 🥲 به هرکسی نمیشه گفت رفیق