2777
2789

من خیلی بچه دوس دارم🥹😂

همش میگم ۲۱ سالگیم میارم

البته اگه دوران عقدمون زیاد طول نکشه خواهرم چهار سال بود🥲

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

این احساس ترس یا عدم آمادگی برای بارداری کاملاً طبیعیه، به خصوص که همسرتون ناگهانی و یکطرفه تصمیم گر ...

خب از هر لحاظ سخته و میترسم مثلا از طرف تربیت بچه مهمه از یه طرف بزرگ کردنش .. مشکلات مالی هم که نمیگم نیستن ولی خب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکی با توجه به اولویت هاش و تجربه هاش تصمیم میگیرهشاید یکی از دنیا خیری ندیده اینو بگهیکی دیگه انقد ...

ربطی نداره عزیزم . تا وقتی ک از نظر مالی پدر و مادر در رفاه کامل نباشن یا حتی از لحاظ روحی آماده نباشن بچه هایی با انواع بیماری روحی تحویل جامعه میدن. خیر دنیا و آخرت ب بچه و تصمیم ب والد یک کودک نداره گلم 

مگه دروغ میگن چرا خودتونو بخواب زدین؟؟؟ الان بچه های طفلک حتی از مدرسه هم محرومن هرروز تعطیلن

هرکی بهتر از دیگری  برای خودش تصمیم میگیره

خودمم با بچه دار شدن مخالفم اما اگه شرایطشو داشتم ک مهاجرت کنم حتما دوست داشتم بچه داشته باشم و میتونم بهترین شرایطو براش مهیا کنم و عشق کنه و لذت ببره از دنیا و قشنگی هاش(ما فقط بخاطر محیط نامناسب نفهمیدیم دنیا چطوریه)

خیلیا میتونن بهترین جای دنیا بچه هاشونو بزرگ کنن و انتخابشونه

نمیشه همه رو شماتت کرد 

خب از هر لحاظ سخته و میترسم مثلا از طرف تربیت بچه مهمه از یه طرف بزرگ کردنش .. مشکلات مالی هم که نمی ...

خب شما اول از همه‌ نگرانی هات و برای خودت بنویس‌ و سر‌فرصت مناسب با همسرت مطرح کن ، اگر فکر‌میکنی اماده نیستی باهم ب توافق برسید و برنامه‌ریزی‌ کنید

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ربطی نداره عزیزم . تا وقتی ک از نظر مالی پدر و مادر در رفاه کامل نباشن یا حتی از لحاظ روحی آماده نبا ...

من راجبه خیر دنیا و اخرت حرفی زدم؟

بحث منم اتفاقا شرایطه و حتما باید والدین شرایطش رو داشته باشن گفتم که اگاهانه باید بچه دار شد

اگاهانه ینی چی از نظر شما؟(مالی،روحی،جسمی و حتی محیطی و....)

😂😂خودم بچه دوس دارم ولی یه دلهره و ترسی دارم..

بنظرم ی دوره مشاوره برو مسئولیت سخته من خودم از بچه هام بچه ترم مثلا چند شب پیش با توپ زدم یکی از گلدونامو شکوندم😬بعد انداختم گردن کوچیکه😂فداشون بشم بچه هام خودشونم باورشون شده بود خودشون گلدون و شکوندن😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من راجبه خیر دنیا و اخرت حرفی زدم؟بحث منم اتفاقا شرایطه و حتما باید والدین شرایطش رو داشته باشن گفتم ...

شما میگین اگر کسی خیری از دنیا ندیده نباید بچه بیاره حتی اون هایی ک خیر هم دیدن در مملکتی ک برقش ۲۰ ساعت وصله و باقیش تاریکیه … صلاح نیست 

منم به چهار تا فک کردمولی حتما دوتا میارم از طرفی شریط مالیمـ زیاد اوکی نیس از طرفی م سنم داره میره ...

من خودم خیلی صبورم گاهی از کوره در میرم چون ب شدت شیطونن ولی ب شدت هواشون دارم ما شرایط مالیمون خوب بود تا یک سال پیش الان گرونی دیگه کمر خورد کنه فقیر غنی نداره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان میان میگن که چی از دنیا دیدی که میخوای یکی دیگه رو بیاری و بدبخت کنی🥴

مگ دروغ میگن

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

شما میگین اگر کسی خیری از دنیا ندیده نباید بچه بیاره حتی اون هایی ک خیر هم دیدن در مملکتی ک برقش ۲۰ ...

منظورمو اشتباه متوجه شدین 

من ولی حرفتونو متوجه شدم و کاملا موافقم حتما مهمه ک بچه توی یک مملکت درست و درمون بدنیا بیاد

گفتم به اون یکی دوستمون ک خودمم مخالم اینجا بچه داشته باشم🌸

ولی باید بدونیم همه قرار نیس عین ما فکر کنن

شاید دراینده پشیمون بشن 

بهتره بعد از فراهم کردنه شرایط به مشاور مراجعه کنن

منظورمو اشتباه متوجه شدین من ولی حرفتونو متوجه شدم و کاملا موافقم حتما مهمه ک بچه توی یک مملکت درست ...

دقیقا موافقم با شما . بچه همین جوری چاقو دو لبس حالا شما فکر کن شک هم داشته باشه مادر …

هرچقدر فاصله سنت بابچه کمتر باشه بهتر درکش میکنی

من خودم ۳تا بچه دارم قربونشون بشم یکی از یکی شیرین تر کوچیک یک سالشه وقتی توخونه بدو بدو میکنه داد میکشه کیف میکنی این نعمت واز خودت نگیر...