2777
2789

اگر در خودت میبینی ک فداکاری کنی 

از جونت برای یک نفر بگذری 

صدتو بزاری 

اعصابت ارومه شرایط مالی اوکی هست و احساستاً زوج سالمی هستین نترس برای ترست هم میتونی بری مشاوره 

من اگه شرایط مالیم اجازه میدادو از اینده جامعه نمیترسیدم شیش تا بچه میاوردم😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عصر گفتم شاید ناراحت شه نتونستم چیزی بگم

خب توهم باید اماده باشی دیگ بعد حین حاملگی افسردگی می‌گیری اونموقع میتونی ؟!؟؟

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

منم همینطوری بودم اولش میترسیدم 

ولی دلو زدم ب دریا و مسئولیتش رو قبول کردم 

الان طفل ۴ سالم تو بغلم خوابه همه هست و نیستم شده 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

این احساس ترس یا عدم آمادگی برای بارداری کاملاً طبیعیه، به خصوص که همسرتون ناگهانی و یکطرفه تصمیم گرفته و مطرح کرده. بنظرم با همسرت صادقانه صحبت کن. احساس و نگرانیت و بیان کن. اگر فکر می‌کنی هنوز آمادگی کامل نداری، با همسرت در مورد زمان مناسب‌تر صحبت کن و باهم برنامه ریزی کنید.
ترست دقیقاً از چیه؟ از مسئولیت‌های بزرگ؟ تغییرات جسمی؟ مسائل مالی یا حمایت عاطفی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دروغه ؟؟؟؟

هرکی با توجه به اولویت هاش و تجربه هاش تصمیم میگیره

شاید یکی از دنیا خیری ندیده اینو بگه

یکی دیگه انقدر دنیا براش خوشی داشته ک مخالف باشه و بخواد این دنیا رو به یکی دیگه هدیه بده

یکی شرایط داره میتونه مهاجرت کنه بچه شو بهترین جا با بهترین امکانات بزرگ کنه و از نظر مالی و روحی اوکیه اگاهه واگاهانه بچه دار  میشه

متاسفانه اینجا اکثرا چون نااگاهانه بچه دار شدن فقط مینالن

یک نسخه رو نمیشه برای همه پیچید گلم🌸

اره🥲

ولی من با اینکه حس میکردم هیچ وقت امادگی بچه داری نخواهم داشت و کلا هر کی ام میگفت میگفتم نمیخوام حالا چند سال دیگه شاید نظرم عوض شد  تو دو ماه نظرم عوض شد و انگار کل هورمون های بدنم میگفت بچه بیار    خیلی یهویی 

اگر در خودت میبینی ک فداکاری کنی از جونت برای یک نفر بگذری صدتو بزاری اعصابت ارومه شرایط مالی اوکی ه ...

منم به چهار تا فک کردم

ولی حتما دوتا میارم از طرفی شریط مالیمـ زیاد اوکی نیس از طرفی م سنم داره میره بالا فاصلشون نمیخوام خیلی زیاد باشه