2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خوشبحالت تو این مدت پیتزا و سوخاری اینا اصلا نخوردی؟

برای اینکه به بدنت شوک وارد بشه واستپ نکنی هر ده روز دوهفته باید یکروز ازاد داشته باشی که باید کالری بالای دوهزار بخوری

به جز اون همه چیز بخور درحدکالری  مجازت

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

براساس قد ووزن بهت میگه نمبخوادبرنامه شوبخری فقط کالری هاتوواردمیکنیاول رژیم معده توباخیار وهویج وکا ...

من تا حالا رژیم نگرفتم الان یکم پهلو اوردم ک اذیتم میکنه یه مدت حلقه میزدم خیلی خوب شده بود راه حلی واسه اب کردن پهلو دارین

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
یغنی در روز ۱۲۰۰ کالری باید مصرف کنم ؟

نه بسته به وزن فرق داره

گروه کالری شمار توروبیکا لینکظودارم اگرمی خواهی همه خانمن

البته من چون باردارشدم فعلا ازگروه لفت دادم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

آب شد دیگه الان نه 😂

من ۵۵کیلوام. شکم دارم رومخ😥

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
بچه اوردی؟ ادم وقتی ازدواج میکنه وزنش یه خورده میره بالا مخصوصا زمان بارداری

ن بچه ندارم...اره ولی من ۲۰کیلو اضافه کردم تو ۴سال

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖