2777
2789
عنوان

میخوام کارای گذشتم بگم ک زندگیمو خراب کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگ بعدا فهمید چی

نمیفهمه اشتباه بخدا بگی مخصوصا مردا بفهمن تجربه کردم دیگ دیگه توبه کرده خدا بخشیده اگه بخواد خودش رسوا کنه می کنه ولی دوستمون دیگ پشیمون قطعا خدام کمکش می کنه 

نمیتونم عزیزم اصلا نمیتونم ازش بگذرم دیونشم

بمیرم برات

شرابط منم نث توعه

ولی من متاسفانه فقط با همون یه نفر بودم تو عمرم ولی کات کردیم دلم میخاد برگرده ولی بلهاش اشتباهاتی مث تو داشتم میترسم بزنه تو سرم در حالیکه با خودش بوده فقط

سپردم همه جیو به خدا

توبه کن 

برو پناه ببر به خدا

مطمئنم کمکت میکنه 

نمیفهمه اشتباه بخدا بگی مخصوصا مردا بفهمن تجربه کردم دیگ دیگه توبه کرده خدا بخشیده اگه بخواد خودش رس ...

من همش میترسم تنهادوس پسرم ک خیلی دوس داشتیم همو ولی بهم خورد رابطه مون بیاد یه سری کارای احمقانه کنه 

هرچن ن تو دوستی کاری کرد و تهدید ن الان ک ۶ ماهه کاتیم

ولی رابطه مون یکم عمیق بود 

من همش میترسم تنهادوس پسرم ک خیلی دوس داشتیم همو ولی بهم خورد رابطه مون بیاد یه سری کارای احمقانه کن ...

هیچوقت به دوس پسر جدید یا شوهرت یا دوس پسری که قرار شوهر بشه بعد ها سو استفاده می کنه به هرحال هر باغچه‌ای رو بیل بزنی یه کرم در میاد 

من همش میترسم تنهادوس پسرم ک خیلی دوس داشتیم همو ولی بهم خورد رابطه مون بیاد یه سری کارای احمقانه کن ...

واقعا نمیدونم چطور زندگی کنم

گاهی وقتا خیلی عصبی میشه همیشه عصبیه ازم 

همیشه میگ اعصابم خورده از کارات همیشه حالش بده 

نمیدونم واقعا چکار کنم 😭😪

ما پشت هزاران لبخند مرده ایم..... 

گناهتون رو فقط پیش خدا اعتراف کنین نه پیش بنده هاش. فقط خداست که غفور و رحیم یعنی آمرزنده مهربانه و توابه و وقتی بنده از گناه برگرده خدا هم با مغفرت و رحمتش به اون بنده نظر میکنه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.