2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت خودکشی کن 😭

166 بازدید | 13 پست

میخوام ادامه تحصیل بدم  بابام نمیزاره 😭  اجازه نمیده کار کنم درس بخونم هنر یاد بگیرم  

میگه اول شوهر کن بعد برو هر غلطی دوست داری بکن  ازدواجم جور نمیشه 😭 

یه عالمه گریه و داد و بیداد کردم   آخرش مامانم گفت  هیچ چاره ای نداری جز اینکه خودکشی کنی 😭 

آخه من هنوز جوونم  اصلا دلم نمیخواد بمیرم 😭 

۵ امین کاربریمه😠این دیگ با شماره بابام اومدم رحم کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا بدونه چقدر سر جگر مادرت غُر زدی که اینو گفته بنده خدا😀

حالا مادره یه چیزی گفته....عملی نکرده که میگی نمیخوام بمیرم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
امکان نداره جدی گفته باشه

جدی گفته باشع یا نه واقعااا هم چاره ام همینه من تا کی منتظز بمونم تا یکی بیاد منو بگیره تا من بتونم درس بخونم ‌؟

به دل نگیر گلم شاید عصبانی بوده این حرفو زده

جدی گفته باشع یا نه واقعااا هم چاره ام همینه من تا کی منتظز بمونم تا یکی بیاد منو بگیره تا من بتونم درس بخونم ؟😭

خدا بدونه چقدر سر جگر مادرت غُر زدی که اینو گفته بنده خدا😀حالا مادره یه چیزی گفته....عملی نکرده که ...

جدی گفته باشع یا نه واقعااا هم چاره ام همینه من تا کی منتظز بمونم تا یکی بیاد منو بگیره تا من بتونم درس بخونم؟

جدی گفته باشع یا نه واقعااا هم چاره ام همینه من تا کی منتظز بمونم تا یکی بیاد منو بگیره تا من بتونم ...

عزیزم غصه های منو بدونی برام خون گریه میکنی ولی امکان نداره خودمو بکشم که دچار عذاب ابدی شم