2777
2789
عنوان

جواب این همسایه رو چی بدم

758 بازدید | 31 پست

ما امروز از صبح خونه نبودیم، الان رسیدیم خونه بچه هم توی ماشین خوابش برده بود همینجوری بردیم گذاشتیم توی تخت

بعد الان همسایه پایینی به شوهرم پیام داده بچتون خیلی داره بدو بدو میکنه زودتر بخوابونیدش!!!

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسملاه جن🗿

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
برو دم خونشون،بیارش بالا،بگو"چی مصرف میکنی،توهم زدی!"

کلا همیشه در حال غر زدنه، حالا بچه م کوچیکتر بود هنوز راه نمیرفت حتی اون موقع هم میگفت بچه تون خیلی شلوغ میکنه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

برو دم خونشون،بیارش بالا،بگو"چی مصرف میکنی،توهم زدی!"

شوهرم رفت عکس گرفت واسش فرستاد گفت بچه ما خوابه