2777
2789
عنوان

بی وجدان تر از شوهرم تو زندگیم فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 41 پست
اینم بی فکرو بی مسولیت

دقیقا اینم 

اصن خوندم اولین نفر شوهرخودم اومد توذهنم میگه اون لحظم بگذره گور بابای ی ساعت بعد و بققیه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش یه عده متوجه بشن بحث یه کاسه سوپ نیست بحث خریت و بیشعوری طرفه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دقیقا اینم اصن خوندم اولین نفر شوهرخودم اومد توذهنم میگه اون لحظم بگذره گور بابای ی ساعت بعد و بققیه

اینم بجز خودش فکر بچه شم نیست فقط شکم خودش سیربشه 

گله هم کنم کتک و دعوا راه میندازه میگه ناراحتی برو منم جای ندارم برم

سخت نگیر ول کن دختر میدونم سخته برات حالت بده میخواستی خودت و بچت یکم بخورین ولیییی میتونی سوپ سفارش بدی 

یا ی مقدار گوجه رنده کنی دو سه قاشق برنج بریزی توش بزاری بپزه من ماکارونی میزنم بهش خوب میشه مزش مدتی ک مریض بودم میخوردم خودتو نباز یعنی چی شیر گاز و باز کنم اصلا کدوم شهری؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دقیقاااا بحث اهمیته بحث اینه ک زن و بچش مریضه رفته یللی تللی بعد ور دل همون ننش غذا نخورده اومده دیده سوپه برا مریضه خورده بحث نفهمیدنه بحث بی شعوریه بحث خباثته خدا لعنت کنه مرد نرو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اره بخدا .اگه حالم خوب بود بچم مریض نبود 

اگه خونه همه چی بود میگفتم به درک که خورده 

دردم اینه بچه سرفه میکنه انگار زبونش میخاد بیاد بیرون از حلقش 

پدر بی وجدانش جای این فکر دکتری درمانی باشه یه کاسه سوپی که در راه خدا آورده بودم خورد و رفت با خیال راحت خونه مادرش بخابه ولی من تا صبح خواب به چشمم نره