2777
2789

سفارشات این یکی دوروز روز البته اینم بگم خیلیاشو ندوختم با دست میدوزم یکم سخته  🥰🥲

اول از خدا ممنونم بعد شما که وسیله شدین .ایکنکه نقدر از یه غریبه که هیچ سودی براتون نداره دفاع کردین یعنی خیلی انسان های بی‌نظیری هستین قلب مهربونتون میبوسم

خخخخیلی دعاتون کردم اگر لایق باشم 

خیلی هم خوشحال میشم به صفحه کوچیکم سربزنید قدمتون سر چشم🫀

درسته  تاپیک شاد ندارم اما میون یه عالم تاپیک غمگین امیدوارم کیفای رنگی رنگیم بهتون انرژی داده باشه😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر قشنگن پیج اینستا داری؟؟؟ 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

یه عالم سفارش خشکلم دارن از فردا امروز زیاد حالم مساعد نبود🥲حتما نشونتون میدم

وای اسی چجوری حوصلت می‌کشه سفارش آماده کنی من سه هفته یه سفارش دارم اصلااااا نمیتونم برم سمتش همش بهونه میارم 

اره عزیزم چشات قشنگ میبینه 🥲پایین گذاشتم

الان خستم فردا پیجتو چک میکنم ببینم چیا داری عزیزم 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

وای اسی چجوری حوصلت می‌کشه سفارش آماده کنی من سه هفته یه سفارش دارم اصلااااا نمیتونم برم سمتش همش به ...

من عاشق کارام البته میخوام کمک همسرم باشم که تنهایی تلاش نکنه🥲از 22سالگی که باهامه داره کار میکنه 

🫀

وای اسی چجوری حوصلت می‌کشه سفارش آماده کنی من سه هفته یه سفارش دارم اصلااااا نمیتونم برم سمتش همش به ...

بعذ مشتریم ناراحت نمیشه؟من تا صبح میشینم سفارشاتونو دوروزه آماده میکنم😂