2777
2789
بیشتر از دوستت از نوع تعریف شما حس بدی گرفتم و برعکس حسادت و سیاهی رو از طرف شما حس کردم...امیدوارم ...

من انقدر تو زندگیم دارم که نیازی به حسادت ندارم 

اولش از رو ترحم باهاش دوست شدم و بهش اعتناد بنفس دادم بزور بردمش پیش مشاور... نگو داره ضربه میزنه

خیلی حرفای بدی بهم زد من فقط باهاش درددل کردم یه زمانی 

حبهش گفتم مادرشوهرم دستپختش خوب نبود یه شب

رفته اینستا پیام داده به شوهرم زنت اینو گفته

مرا دخمه در خاک ایران کنید

میدونی 

هر آدمی مشکلات و نقض های خودشو داره 

اون یک زمانی دوستت بود نباید دربارش بد حرف میزدی 

یعنی فقط در حقت بدی کرده ؟

تا حالا هیچ خوبی در حقت نکرده ؟ 

تو به عنوان رفیق اگر متوجه مشکلش شده بودی  با حرفات  بهش اعتماد به نفس میدادی یا کمکش میکردی 

و روحیه و انگیزه بهش میدادی 

نه اینکه بیای پشت سرش اینجوری حرف بزنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من انقدر تو زندگیم دارم که نیازی به حسادت ندارم اولش از رو ترحم باهاش دوست شدم و بهش اعتناد بنفس داد ...

وای چقدر مشکل داشته دوستتون

از خدا می‌خوام تمام مشکلات روحی روانیشون حل شه❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

من تو مدت زمان دوستیمون بهترین بودم براش کارایی کردم‌که مامانش هم براش انجام نمیداد نمیشه واقعا هیچی ...

نه اتفاقا اون پاراگراف آخر این حرفت نشون میده شدیددداااا ضعف شخصیتی داری

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
میدونی هر آدمی مشکلات و نقض های خودشو داره اون یک زمانی دوستت بود نباید دربارش بد حرف میزدی یعنی فقط ...

من بردمش پیش مشاور ... اما اون تمام مدت دوستیمون داشت حرفامو حفظ میکرد که بکوبه تو سرم و بفرسته برا شوهرم و مامانم

تو رستوران یه شب گفتم فلانی خوشگله

حتی این حرف و رفته پیام داده تو اینستا به شوهرم زنت فلان تاریخ قبل ازدواجتون چشمش پیش این بود

واقعا موهای صورتتون زبر نشدن؟ شما بندکان برگزیده اید

نه تازه خیلیم پرمو ام

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
نه اتفاقا اون پاراگراف آخر این حرفت نشون میده شدیددداااا ضعف شخصیتی داری

ول کن توروخدا حالم بده انقدر گریه کردم

رفته تمامممم حرفای مجردیم و فرستاده براشوهرم 

چقدر حسود چقدر عقده ای

حالاادم نزدیکان خودشویه وقتایی ناچاره تحمل کنه که هیچ،،ولی خدایی دوست ورفیقواگه خوب نباشه بایه خداحافظی خودتونوراحت کنین،،هرچندخودم توهمین رفاقت دارم چوب میخورم ونمیتونم اززندگیم حذفش کنم

حالاادم نزدیکان خودشویه وقتایی ناچاره تحمل کنه که هیچ،،ولی خدایی دوست ورفیقواگه خوب نباشه بایه خداحا ...

دقیقا شک میکنی که رفیق نیست اما دلت نمیاد ازش جدا شی

باید ضریه آخر و بخوری تا به خودت بیای

من بردمش پیش مشاور ... اما اون تمام مدت دوستیمون داشت حرفامو حفظ میکرد که بکوبه تو سرم و بفرسته برا ...

انشاءالله که قلب و دلت شاد باشه یا شاد بشه و ناراحتی نداشته باشی 

ول کن توروخدا حالم بده انقدر گریه کردمرفته تمامممم حرفای مجردیم و فرستاده براشوهرم چقدر حسود چقدر عق ...

در اینکه اون مشکل داره که شک ندارم ولی عزیزم هرگززززززز چهره کسی رو تمسخر نکن بدجوری تقاص داره. برو بگیر بخواب بیخیال

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...