2777
2789
عنوان

از مامانم خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 37 پست
عزیزم حداقل تبریک میگفتییا جواب تلفنشو بده گناه دارنمیشه یه کیک کوچولو خودت درست کنی براش ببری؟

جواب میدم همش میگه فلان چیزو برات آماده کردم ببر فلان خوراکی ببر

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم باو کن با به تبریک و یه کارت پستال هم دلش به دست میاد 

من امسال کار نمیکنم و درآمدی هم ندارم یه کتاب براش خریدم که قیمتش از ۲۰۰ تومن هم پایین تر بود با این که ارزش مادی نداشت ولی خیلی خوشحال شد 

غصه نخوردر دنیا هیچ وقت رو یه پاشنه نمیچرخه برای همین نباید خیلی به خودت رنج و غصه بدی 

عزیزم فدای سرت خودت ناراحت نکن من شخصا مامانم هرچی بهش کادو دادم تا الان بخشیده به بقیه دیدم تنها چی ...

الان اگ گلدون بخرم خوبه بنظرت؟یا یه قوری از این استیل ها کم کم پول جمع کنم بخرم ۱ تومنی هست 

این چه حرفیهکاش حرفی که داریم میزنیمو بهش فکر کنیم

مادر از اوضاع بچه ش خبر نداره

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

ما که همش کادو میگیریم هردفعه یه عیبی روش میزاره اعصابمو بهم میریزه 

مثلا یه بار براش لباس خریدیم بعد چند وقت گفت ازش خوشم نیومد یه بارهم نپوشیدمش انداختمش دور

دیگه پشت دستمو داغ کردم که چیزی براش بخرم از سال دیگه هیچی نمیخرم  

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

الان اگ گلدون بخرم خوبه بنظرت؟یا یه قوری از این استیل ها کم کم پول جمع کنم بخرم ۱ تومنی هست

ببین مامانت کدوم بيشتر دوست داره 

اگه قوری دوست داره قوری بخر 

مامان من میدونم گلدون دوست داره 

آره بابا قرار نیست چندین میلیون هزینه کنیم که درحدی که بدونه یادش بودیم کافیه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
عزیزم باو کن با به تبریک و یه کارت پستال هم دلش به دست میاد من امسال کار نمیکنم و درآمدی هم ندارم یه ...

مامامم تهلن کتاب اینا نیست لباس و این چیرا دوس داره اونم ک گرون منم آدمیم اصلا نمیخام چیز کم بهش بدم نمیدونم روم نمیشع