یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از همکلاسیهای قدیمیم که باهم همسایه بودیم و میونه خوبی هم باهم نداشتیم، من رو به دوست صمیمی همسرش معرفی کرده بود. خیلی هم ازم تعریف تمجید کرده بوده😅 همسرم هم اومد از اینستا بهم درخواست داد من قبول نمیکردم چون عکساش خیلی خفن بود فکر میکرد فیک پیج هست. تا این که اومد دایرکت داد منم بهش گفتم فیک پیج کی هستی که اومدی امتحانم کنی😹😹 اونم هی میگفت خودمم و من ازت خوشم اومده و این حرفا.. تا این که من گفتم تماس تصویری بیا تا باور کنم و اینم قبول کرد و دیدم واااای اشتباه میکرررردم خودِ خوش تیپ و خفننننشه🙈🙈 قرار گذاشتیم و همرو دیدیم و هیچووووقت فکر نمیکردم دوستیمون به ازدواج ختم شه.. چون قصد ازدواج نداشتم و اعتقادم این بود که پسر خوب ادم خوب تو این زمونه سخت گیر میاد. ولی بعد ۶ ماه دوستی ازم خواستگاری کرد و الان ۴ ساله که ازدواج کردیم و روزی نیست که خدارو شکر نکنیم بابت داشتن همدیگه🥹 خوشبختیرو باهم تجربه کردیم💗 تا این سنم بهترین و شیرینترین تجربه زندگیم ازدواج با همسرم بوده.