2777
2789
عنوان

بیایید داستان آشنایی تون با همسرتون رو بگید 🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همکلاسی‌های قدیمیم که باهم همسایه بودیم و میونه خوبی هم باهم نداشتیم، من رو به دوست صمیمی همسرش معرفی کرده بود. خیلی هم ازم تعریف تمجید کرده بوده😅 همسرم هم اومد از اینستا بهم درخواست داد من قبول نمیکردم چون عکساش خیلی خفن بود فکر میکرد فیک پیج هست. تا این که اومد دایرکت داد منم بهش گفتم فیک پیج کی هستی که اومدی امتحانم کنی😹😹 اونم هی میگفت خودمم و من ازت خوشم اومده و این حرفا.. تا این که من گفتم تماس تصویری بیا تا باور کنم و اینم قبول کرد و دیدم واااای اشتباه میکرررردم خودِ خوش ‌تیپ و خفننننشه🙈🙈 قرار گذاشتیم و هم‌رو دیدیم و هیچووووقت فکر نمیکردم دوستیمون به ازدواج ختم شه.. چون قصد ازدواج نداشتم و اعتقادم این بود که پسر خوب ادم خوب تو این زمونه سخت گیر میاد. ولی بعد ۶ ماه دوستی ازم خواستگاری کرد و الان ۴ ساله که ازدواج کردیم و روزی نیست که خدارو شکر نکنیم بابت داشتن همدیگه🥹 خوشبختی‌رو باهم تجربه کردیم💗 تا این سنم بهترین و شیرین‌ترین تجربه زندگیم ازدواج با همسرم بوده.

اره واقعا..شفتالو ها رو هم تعارف کن😂😂😂

شما هرچی دوست داری بردار عزیزم همش مال خودت😂

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

عاا‌ گیلانی هستی، فک کردم عین خودم مازنی هستی،همینجوری نمیدونم یهو حس خوب و فان‌ ازت‌گرفتم

وای قربانت بروم کهههه😍❤فداتشم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
با دوستم سر یه ماجرایی دعوا گرفته بود کارشون به دادگاه و اینا کشیده بود منم تو دادگاه بودم و از هم ب ...

خدا توی تقدیر همدیگه نوشته بوده شما دوتارو🥺😍🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ای جان چه جالبب😍😂برای منم دعا کنننشماهم به راحتی قبول کردی شمارش رو؟!

ايشالا كه بزودي مال هم بشيد قشنگم♥️

نه بابا ٣٠ دقيقه راهو دنبالم اومد حتي شيشه رو ندادم پايين كه ببينم چي ميگه😂😂

بعد از اينكه شمارش رو هم گرفتم تا يك ماه جواب زنگو مسيجاشو ندادم😆

بعد از ١٠-١١ ماه هم اومد خاستگاري 

از همکلاسی‌های قدیمیم که باهم همسایه بودیم و میونه خوبی هم باهم نداشتیم، من رو به دوست صمیمی همسرش م ...

وایییی داری ترغیبم میکنی ریکوست اینستا یه پسری ک جای برادری بد نیست رو قبول کنما😂😂😂😂

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
طولانیه 🥲😂پدر شوهرم گچ‌ کاری میکرد برای خونه ما منو‌ دیده بود معرفی کرده بود به پسرش فرداش پسرش ( ...

عزیزممممم🥺😍

عشقتون پایدااار🤍

از همکلاسی‌های قدیمیم که باهم همسایه بودیم و میونه خوبی هم باهم نداشتیم، من رو به دوست صمیمی همسرش م ...

عزیزم ماشاالله بهتون عشقتون پایدار 😍♥️

چه قشنگ ....

کاش منم قسمت اونی باشم که دوستش دارم

ايشالا كه بزودي مال هم بشيد قشنگم♥️نه بابا ٣٠ دقيقه راهو دنبالم اومد حتي شيشه رو ندادم پايين كه ببين ...

مرسی گلم🥺🤍

خیلی باحالههه😍😂

نه متاسفانه طلاق گرفتیم اولش دادگاه بود آخرشم دادگاه😑

ای وای ،خیلی ناراحت شدم 

چرا عزیزم ؟! 

با عشق ازدواج کردی؟!