2777
2789
عنوان

شاغلم جاریم منو میبینه میگه بمیرم کار نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 47 پست
چرا بی عرضست داره خانه داریشو می‌کنه زندگیشو می‌کنه شوهرشم دوست نداره بره سرکار 🤷هر کی زندگی شخصی خ ...

مگه خانوم شاغل خونه زندگی نداره؟اتفاقا در کنار کار خونه داری هم میکنه

یعنی دوبرابر زحمت

بعد همچین آدمایی میان از بدی کار کردن میگن 

بنظر من که با هرکسی باید مثل خودش رفتار کرد

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگه یا نگه چ فرقی تو زندگیت ایجاد می‌کنه

چون تو جمع میگه همه میدونن با منه توجه بقیه رو جلب میکنه پیش خودش میخواد ناز کنه هی میگه زن برا خونست زن باید ظرافت داشته باشه بعد خرج هورد و خوراکش به زور درمیاد لباساش عین گداها

از حسرت هاش میگهبهانه میارهآرزوشه کار کنه ولی بهانه شه که شوهرش نمیزارهاتفاقا پول راحتی بیشتر واسه ا ...

راستش من شوهرم وضعشم خوب باشه بازم دوس دارم کار خودمو داشته باشم از وقتی شاغل شدم به هیچ وج نمیخوام به دوران قبلم برگردم

مگه خانوم شاغل خونه زندگی نداره؟اتفاقا در کنار کار خونه داری هم میکنهیعنی دوبرابر زحمتبعد همچین آدما ...

خب این که خانم شاغل مثل یه خانم خونه دار کار خونه انجام بده اصلا زندگی نرمالی نیست باید حتما با همسرشان به طور مساوی کار خونه رو تقسیم کنن

به نظرم یکی یهو نمیاد بگه من که شوهرم نمیزاره برم سر کار طبیعتاً قبلش راجب کار حرف زده شده‌

یهو نمیگه خودش بحث میبره سمت کار یا از دهن دیگه خدا خواسته حرف میگیره کلا تابلو با منه و از قبل فکراش کرده چی بگه 

چجوری ازکجامیاری بیشتر توضیح بده من جنس اوردم نمیتونم بفروشم پولم ندارم جنس جدید بیارم

مال من محصولات کشاورزیه بیشتر بابام آشنا داره رد میکنه برام وگرن منم یبار پارچه اینا آوردم اصلا نتونستم رد کنم موند رو دستم این کارا زبون میخواد باید خیلی زرنگ باشی که من نبودم

یهو نمیگه خودش بحث میبره سمت کار یا از دهن دیگه خدا خواسته حرف میگیره کلا تابلو با منه و از قبل فکرا ...

من سبک حرف زدنشو بلد نیست ولی دو سه بار جوری برخورد کن که دیگه سمت این حرفا نره اینا مسایل خصوصیتون هستن اون حق نظر دادن نداره