حالا کار من اونقدارم سختی نداره وضع مالی شوهرامون مثل هم من چون درآمد شوهرم دردی دوا نمیکرد و فقط خرجمون رو میداد خودمم دست بکار شدم حداقل یه چیزی برا آینده بچم پس انداز بشه ولی جاریم آدمیه فقط به فکر راحتی و اهل چشم هم چشمی و همش میخواد بگه رو تخم چشم شوهرش جا داره بعد تا حالا ده بار گفته من شوهرم گفته نمیزارم عمرا کار کنی
چرا بی عرضست داره خانه داریشو میکنه زندگیشو میکنه شوهرشم دوست نداره بره سرکار 🤷هر کی زندگی شخصی خ ...
مگه خانوم شاغل خونه زندگی نداره؟اتفاقا در کنار کار خونه داری هم میکنه
یعنی دوبرابر زحمت
بعد همچین آدمایی میان از بدی کار کردن میگن
بنظر من که با هرکسی باید مثل خودش رفتار کرد
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چون تو جمع میگه همه میدونن با منه توجه بقیه رو جلب میکنه پیش خودش میخواد ناز کنه هی میگه زن برا خونست زن باید ظرافت داشته باشه بعد خرج هورد و خوراکش به زور درمیاد لباساش عین گداها
چجوری ازکجامیاری بیشتر توضیح بده من جنس اوردم نمیتونم بفروشم پولم ندارم جنس جدید بیارم
مال من محصولات کشاورزیه بیشتر بابام آشنا داره رد میکنه برام وگرن منم یبار پارچه اینا آوردم اصلا نتونستم رد کنم موند رو دستم این کارا زبون میخواد باید خیلی زرنگ باشی که من نبودم