2777
2789

قبلاً خوب بود ی مدت رفتم اینستا دلمو زد یکی میگف ما کم گوشت میخوریم ماهی ۱۰کیلو 

یکی خونش عین مشهد بود یکی شوهرش همسن پدرش بود 

بازم ب اینجا پناه آوردم الان اینجا از اونجا بدتره خیلیا واسه خودشون بلاگر شدن 

خیلیا پز و قرتی بودنشون و میگن حالا صد مرتبه بدتر از اینستا که هیچ عکس و.. هم نیس 

یکی میگه ۶۰۰میلیون درآمد داشته باشیم یکی میگه همسرم اینو خریده ازش انتظار نداشتم چیزی ک خیلیا ندارن حالا نمیخوام کاربری هاشونو بگم و خیلی چیزای دیگه چرا مردم اینجوری شدن 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قضاوت نمیکنم ...ولی نود درصدشون دروغ میگن و رویاهاشون رو توی غالب زندگی واقعیشون تعریف میکنن

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

از بس سطح زندگی ها پایین اومده مردم عقده ای و پز پزو شدن

تازه اینکه خوبه مد شده جدیدا میگن خیلی خوشگم ولی بخاطر خوشگلی روزگارم سیاه شده😂😂

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

قبلنا من وقتی اینجا بودم از تاپیکا کامنتا و...میمردم از خنده

ولی الآن فقط دنبال دعوان😕

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

حس بلاگری و حق گفتین 😅

انقدم بعضیا بی ادبن 

خودشونو خوب نشون میدنا مودب مهربون گوگولی 

وای از اون روشون 

که یهو خاطشون جمعه تو دید نیستن قشنگ شخصیت و سطح خانواده اشون و همون موقع نشون میدن 

...عُمرَم رو عُمرِت ......

قضاوت نمیکنم ...ولی نود درصدشون دروغ میگن و رویاهاشون رو توی غالب زندگی واقعیشون تعریف میکنن

اره خیلیا رو میشناسم اینجا چیزایی که میگن آدم میمونه چی بگه نمی‌دونم تو جایی که هیچ کس اینارو نمی‌شناسه هم نمیتونن خودشون باشن

از بس سطح زندگی ها پایین اومده مردم عقده ای و پز پزو شدنتازه اینکه خوبه مد شده جدیدا میگن خیلی خوشگم ...

هیچ وقت درکشون نکردم 

واقعا انگار از خود واقعیشون میترسن

ارهامضات💚

ممنون🥰

منم برای امضات صلوات فرستادم ❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
حس بلاگری و حق گفتین 😅انقدم بعضیا بی ادبن خودشونو خوب نشون میدنا مودب مهربون گوگولی وای از اون روشو ...

ممنون حقیقته گلم😂

دقیقا