2777
2789

من همیشه اعتقاد داشتم و دارم مرد باید سرسنگین باشه

مرد در عین شوخ طبعی باید سرسنگین باشه

شوخی هاش و دیونه بازی هاش سبک بازی نباشه 

حتی خودشو برای مادر یا خواهرش تو مجردی یا برای زنش یا دخترش لوس می‌کنه همون لوس بودنم سرسنگین باشه

خیلیا اینطورین 

مرد باید تیپ و ظاهرش مردانه و سرسنگین باشه

مرد هیکلش و موهای سر و صورتش مردانه باشه 

مرد باید اخلاقیاتش مردانه باشه

مرد حتی رقصشم باید سرسنگین باشه

مرد باید گریه و خنده اشم سنگین باشه 

چیه این مرد های سبک تو اینستاگرام و جامعه که فکر میکنن خیلی جذاب و باحالن 

گاهی با خودم میگم اون زنی که کنارشه حالش ازش بهم نمیخوره ؟ 

اون زن چجوری با افتخار از یک مرد سبک و مسخره با تیپ و ظاهر سبک با افتخار کلیپ و فیلم میذارن ؟

مرد اینقدر سبک و مسخره باشه یک زن چجوری باید بهش تکیه کنه ؟ چجوری میشه احساس امنیت بده ؟ 

مرد باید مرد باشه دیگه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کی یه تایپی داره

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

خیلی قبول داشتم حرفت رو 

مرد آیندم دقیقا همینه دعا کنید بهش برسم و باهاش ازدواج کنم 🥺 🤍 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

مرد باید برای همه فن باشه برای تو بهترین 

رفیق باشه پایه باشه بهت خوش بگذره

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔