یازده سال که ازدواج کردم هنوز رنج می برم اصلان پیشم میاد متنفرم ازش بعد ازدواج فهمیدم وشبش خودکشی کردم رگ دستمو عمیق زدم که هلان یه کیلو وسیله نمیتونم بردارم خیلی شبی بدی بود شماها چیکار کردین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با یه مشاور صحبت کن آروم شی عزیزم خیلی سخته درکت میکنم ولی واکنشت خیلی بد بوده و باعث شده تو ذهنت یه لکه سیاه از اون ماجرا و گذشته ش بمونه که با خودخوری و فکر بهش روز به روز بزرگترش کردی.شوهر منم همه ش میگفت به کسی نگاه چپ نکردم بعد ازدواج کم کم فهمیدم با خیلیا بوده و خیلی کارا کرده چرا خودکشی کنم اتفاقا چندتاشون از اقوامشن اصلا جلوشون بروز ندادم که ضعف ازم بگیرن .یه جایی خوندم اگه مشکلی دارید تو زندگی که خیلی بزرگ و سخته یا جدا شید یا بیخیالش شید اینکه بخواید باهاش زندگی کنید ولی دعوا و بحث و ناسازگاری داشته باشین دور از جون نابودتون میکنه عزیزم
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....