2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه از هرچی عشق و عاشقیه متنفرم.عشق این نیست که واقعا یکی رو بقیه بیشتر دوستش داشته باشی یا بخوای ب ...

دقیقا مثل یه شهر میمونه باید درست معنیش کرد

خدایا شکرت دوستت دارم😘

یبار عاشق شدم بیست سالم بود هفت سال دوست بودیم یه چندسالم هست ازدواج کردیم، اینهمه سال انگار یه چشم بهم زدنی بود انقد زود گذشت🫠

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
دیگه حس عاشقی هس و من هم نباید اعتماد میکردم و دخترای امروزی حتی اگه براشون سنگ تموم هم بزاری نیاز ...

انشالله که این اتفاق خیلی دیر بیفته 

اون جیزی که شما میگین عشق نیست البته 

حس های گذرای نوجوونیه 

دوست دارم دخترم تا قبل دانشگاه پسرارو نگاهم نکنه بعد از اون دیگه کم کم بره تو فاز شناخت و …و فقط یبار عاشق بشه اونم کسیکه لیاقتشو داشته باشه و قراره یه عمر باهاش زندگی کنه و همسفر زندگیش باشه

انسالله برای همه دخترا  

تجربه ای که خودم داشتم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یبار عاشق شدم بیست سالم بود هفت سال دوست بودیم یه چندسالم هست ازدواج کردیم، اینهمه سال انگار یه چشم ...

ایجانم عزیزم اختلاف سنیتون چندساله

خدایا شکرت دوستت دارم😘