2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی بهتره؟آسمون همه جا به رنگ هس دارایی هم کارمند دولت هستن

آره خیلی فرق داره. حقوق آره یکیه ولی مزایا خیلی تفاوت داره، پاداش هاشون در حد ماهی 20 تومنه ماهیانه. علاوه بر حقوق

میخوای قبول بشی یا خواستگار داری؟ببین این که گفتم راسته واقعا جدی همینقدر میگیرن عموم و پسرعمم کارمن ...

شرایط قبول شدن چیه ؟ کلا اگه بخوایم دارایی کار کنیم باید چه مراحلی پشت سر بذاریم ؟ چه مدرک تحصیلی از چه دانشگاهی؟ 

آره خیلی فرق داره. حقوق آره یکیه ولی مزایا خیلی تفاوت داره، پاداش هاشون در حد ماهی 20 تومنه ماهیانه. ...

پاداش ندارن

پاداش فقط شرکت نفت پتروشیمی و شرکت گاز و شرکت های بزرگ دارن نه اداره دارایی

شرایط قبول شدن چیه ؟ کلا اگه بخوایم دارایی کار کنیم باید چه مراحلی پشت سر بذاریم ؟ چه مدرک تحصیلی از ...

لیسانس هم کافیه 

حسابداری مدیریت و اقتصاد فکر کنم بگیرن 

باید بخونی و .. نمی‌دونم دیگه باید بپرسی از کسی که قبول شده ولی عمو خودم قبول شد پارسال خیلی نمبخوند چون تا هفت شب سرکار می‌رفت نه تا ۱۲ میخوند

کارمند شرکت نفت که نیستن که سه برابر بگیرننهایتش دو تومن بیشتر یا کمتر

نه . احتمال اینکه دوست مون درست بگن زیاده . من یکی را میشناسم دارایی کار می‌کنه 2 تا خونه خریده . 35 سالشه